Voogden zullen via İŞKUR in 15 provincies worden gerekruteerd

Voogden zullen via İŞKUR in 15 provincies worden gerekruteerd
Voogden zullen via İŞKUR in 15 provincies worden gerekruteerd

De Business Council van Turkije wordt gedaan door de conciërge intake in een aantal speciale secties voor de verschillende instellingen van de provincie. Volgens de gepubliceerde aankondigingen is het noodzakelijk om ten minste afgestudeerd in het basisonderwijs te zijn om te kunnen solliciteren naar aankondigingen van aanwerving van bewakers voor tewerkstelling in een particuliere branche en in verschillende provincies. Welnu, uit welke provincies zullen de bewakersaankopen worden gedaan? Hier zijn de details ...

In welke provincies worden voogden gerekruteerd?


Kandidaten die zullen reageren op de aankondigingen gepubliceerd door İŞKUR; Hij moet wonen in de provincies Izmir, Konya, Gaziantep, Düzce, Istanbul, Bursa, Edirne, Bolu, Eskişehir, Amasya, Muş, Uşak, Şanlıurfa, İzmir, Elazığ, Adana, Mersin, Manisa, Balıkesonkir, Kayseri, Sakarya en Afesary.

bewaker Applicatie vereisten Wat?

De algemene toepassingsvoorwaarden voor de werving van bewakers in 15 provincies via İŞKUR zijn als volgt:

  • De leeftijd van 18 hebben voltooid
  • Staatsburger zijn van de Republiek Turkije
  • Voltooiing van de militaire dienst voor mannelijke kandidaten
  • Gebrek aan strafregisters en forensische archieven
  • Geschikt voor ploegendienst
  • Geen ongemak hebben waardoor het zou werken
  • Minimaal afgestudeerd in het basisonderwijs (kan verschillen volgens de aankondigingen)

Hoe worden Guard Procurement-applicaties gemaakt?

Er zijn twee opties om je aan te melden voor de aankondigingen van rekrutering van bewakers gepubliceerd door İŞKUR. Allereerst kan de aanvraag persoonlijk worden ingediend door naar de dichtstbijzijnde İŞKUR-algemene directoraten te gaan of kan een online aanvraag via internet worden gedaan.

Solliciteren voor de rekrutering van bewakers in 15 provincies gepubliceerd in İŞKUR KLIK HIERbabbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen