Fase 19/2 Studies van Covid 3-antilichaamtherapie gestart

Fase 19/2 Studies van Covid-3-antilichaamtherapie gestart
Fase 19/2 Studies van Covid-3-antilichaamtherapie gestart

Met betrekking tot de behandeling met antilichamen, waarvan de onderzoeken werden gestart om ziekenhuisopname als gevolg van Covid-19 te voorkomen, werd op basis van de verklaring van de twee bedrijven aangekondigd dat fase 2/3 klinische onderzoeken werden uitgevoerd waarin de veiligheid en werkzaamheid van de behandeling werden geëvalueerd.


Er werd aangekondigd dat als de eerste resultaten die vóór eind 2020 zullen worden gepresenteerd, positief zijn, vroege toegang tot antilichaamtherapie in de eerste helft van 2021 mogelijk zal zijn.

GSK en Vir Biotechnology hebben aangekondigd dat de dosis aan de eerste patiënt is toegediend als onderdeel van de fase 19/2-studie voor de vroege behandeling van COVID-3 bij patiënten met een hoog risico op ziekenhuisopname.

Het FASE 1.300/2-onderzoek, waaraan wereldwijd ongeveer 3 patiënten met vroege symptomatische infecties deelnamen, wordt uitgevoerd om te beoordelen of een enkele dosis monoklonaal antilichaam (VIR-7831) ziekenhuisopname voor COVID-19 zal voorkomen. In de studie, die erop gericht is om voor het einde van dit jaar de eerste resultaten te behalen, zal het mogelijk zijn om, als de resultaten succesvol zijn, begin in de eerste helft van 2021 toegang te krijgen tot antilichaamtherapie.

GSK's hoofd R&D en wetenschappelijk medewerker dr. "Monoklonale antilichamen tegen het SARS-CoV-2-virus kunnen een effectieve en onmiddellijke immuunrespons tegen COVID-19 bieden zonder te wachten tot ons lichaam zijn eigen antilichamen aanmaakt", zei Hal Barron in een verklaring. Ik denk dat dit vooral belangrijk is als er geen effectief vaccin is. Deze studie zal het vermogen van VIR-7831 evalueren om te voorkomen dat personen met een hoog risico zich ontwikkelen tot een ernstige ziekte. "In toekomstige studies zullen we ook de snelheid testen waarmee het antilichaam infectie kan voorkomen en de ernst van de ziekte bij hoogrisicopatiënten kan verminderen."

Vir CEO Ph.D. George Scangos zei: “Het is erg belangrijk voor zowel patiënten als de samenleving om patiënten die beginnen met COVID-19 te behandelen op een manier die voorkomt dat ze erger worden. Ziekenhuissystemen over de hele wereld zijn mislukt, met nieuwe infecties die de middelen die momenteel beperkt zijn, blijven belasten. Deze studie was bedoeld om aan te tonen of VIR-7831 de noodzaak van ziekenhuisopname bij ouderen of hoogrisicopersonen met chronische aandoeningen significant kan verminderen. zei.

Hibya News Agencybabbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen