Ergan Mountain Master Plan Voorbereiding van KUDAKA

Ergan Mountain Master Plan Voorbereiding van KUDAKA
Ergan Mountain Master Plan Voorbereiding van KUDAKA

Oktay Güven, secretaris-generaal van KUDAKA, die nog steeds veldbezoeken in de regio aflegt, deed waarnemingen in het Ergan Mountain Ski Center. Tijdens het veldbezoek, begeleid door de speciale provinciale bestuursfunctionarissen, werden besprekingen gehouden over projectideeën voor de ontwikkeling van wintertoerisme in Erzincan.


In Ergan Mountain Ski Center werden voorbereidende besprekingen gehouden over infrastructuurinvesteringen die nodig zijn voor wintertoerisme, efficiënter gebruik van de bestaande skifaciliteit en aanvullende projecten om Ergan Mountain in vier seizoenen aan het toerisme toe te voegen. In deze context werden studies geïnitieerd door de Northeastern Anatolia Development Agency (KUDAKA) ter voorbereiding van het "Ergan Mountain Master Plan".

Met het Masterplan zullen analyse- en synthesestudies worden uitgevoerd om de aard van het bestaande wintersportcentrum te herzien, het potentieel voor zomer- en winteractiviteiten te bepalen, ervoor te zorgen dat bergtoerisme-activiteiten over het jaar worden verspreid en om het studiegebied een deel van de stad te maken.

In het kader van het plan; Allereerst zullen de kenmerken die in algemene termen in een toeristisch centrum zouden moeten zijn, worden bepaald, zullen analyses worden gemaakt met betrekking tot de huidige situatie van het studiegebied en vervolgens zullen de problemen en mogelijkheden van het gebied worden bereikt met de synthese die is gemaakt in overeenstemming met de verkregen analysegegevens. Na de beoordeling van de huidige situatie zal een planningsconcept worden opgesteld met strategieën en fysieke interventiebeslissingen voor het toeristisch centrum dat in het gebied moet worden opgericht en zal een toeristisch masterplan en haalbaarheid voor het gebied worden opgesteld in overeenstemming met dit concept. In lijn met dit Masterplan zullen nieuwe investeringen worden gedaan.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen