Staande passagiers worden gedurende 15 dagen niet meer meegenomen in het openbaar vervoer in Kayseri

Er zullen gedurende 15 dagen geen staande passagiers meer in het openbaar vervoer zijn
Er zullen gedurende 15 dagen geen staande passagiers meer in het openbaar vervoer zijn

Burgemeester van Kayseri Metropolitan Municipality Dr. Memduh Büyükkılıç kondigde aan dat tijdens de kaderinspecties die hij uitvoerde met gouverneur Şehmus Günaydın, er gedurende 15 dagen geen staande passagiers meer in het openbaar vervoer zullen worden vervoerd in het kader van de bestrijding van de pandemie. Gouverneur Günaydın zei: “We danken de Metropolitan Municipality voor haar offer. De positieve effecten van het niet meenemen van staande passagiers in de afgelopen periode zijn terug te zien in de cijfers ”.


Gouverneur Şehmus Günaydın en burgemeester Dr. Memduh Büyükkılıç zet zijn controles zorgvuldig voort in het kader van de bestrijding van de epidemie. Gouverneur Günaydın en burgemeester Büyükkılıç gaven dit keer waarschuwingen aan handelaars en burgers over maskers, afstand en netheid in Sur Street, inclusief Kurşunlu Park en Düvenönü Square, beginnend bij het Gevher Nesibe District en legden de regels uit die tijdens het pandemieproces moesten worden gevolgd.

Evaluaties maken tijdens de inspecties, burgemeester dr. Memduh Büyükkılıç verklaarde dat "eenheid en solidariteit" belangrijk is in de strijd tegen de epidemie, en merkte op dat ze als lokale overheden het proces in solidariteit voortzetten. Burgemeester Büyükkılıç verklaarde dat ze de inspecties in Kayseri voortzetten, juist om de toename van het aantal gevallen van het pandemieproces te voorkomen, verklaarde dat ze maatregelen hadden genomen op elk gebied, van onderwijs tot transport, en zei:

“Het is onze plicht om de werken die we in solidariteit hebben gedaan in een cultuur van harmonie te coördineren en deze met het publiek te delen. Wat ons ook bezighoudt, we doen het allemaal in logistiek opzicht. De steun die we geven aan het stralingsteam, de ondersteuning die we bieden aan ziekenhuizen en de opofferingen die we maken op het gebied van transport kunnen nooit worden genegeerd. We produceren al vanaf het begin maskers, eau de cologne en ontsmettingsmiddelen. We hebben ze nu overwonnen. Het is routine geworden. Daarnaast zijn wij als KAYMEK begonnen met ons afstandsonderwijs. We hebben de infrastructuur online gemaakt. We maken onze puppy's niet tot slachtoffer. We bieden allerlei soorten ondersteuning bij voorbereidingscursussen op de universiteit of de middelbare school "

BUSSEN ZULLEN NIET MEER 15 DAGEN NEMEN MET STAANDE PASSAGIERS

Burgemeester Büyükkılıç verklaarde ook dat ze 24 bussen aan de transportvloot van de Metropolitan Municipality hebben toegevoegd om de risico's te minimaliseren en het transportnetwerk in Kayseri te versterken, gezien de gezondheid van de mensen van Kayseri die het openbaar vervoer gebruiken vanwege het pandemieproces, en zei dat ze gedurende 15 dagen geen staande passagiers meer zullen nemen om de burgers niet te laten lijden in het openbaar vervoer. gebracht. Büyükkılıç zei: “Bovendien brengen we nog een offer op het gebied van transport, vanwege de positieve resultaten die in de afgelopen periode zijn behaald. Om geen staande passagiers toe te laten voor nog eens 15 dagen, niet 30 procent, 50 procent zoals in andere steden. Ik zou hier willen delen dat we onze transportdiensten zullen voortzetten door ervoor te zorgen dat we geen staande passagiers meenemen. Omdat onze Kayseri belangrijk voor ons is. De inwoners van Kayseri die van ons houden en ons vertrouwen, zijn erg belangrijk voor ons. We houden van ze. We zeggen dat we bereid zijn om allerlei soorten offers voor hen te brengen. Zoals u hier kunt zien, hebben we door de aanschaf van 24 nieuwe bussen het transportwerk nog efficiënter gemaakt door onze vloot te versterken. Ik hoop dat we deze service aan onze burgers zullen blijven bieden, zowel met diensten van hoge kwaliteit als onder de voorwaarden die we naar behoren hebben gecreëerd ”.

Burgemeester Büyükkılıç sprak de mensen van Kayseri toe en zei: “Ga niet naar ziekenhuizen of gezondheidscentra tenzij dat nodig is. Gezondheidsomgevingen zijn de meest risicovolle omgeving waarin het virus of andere microben mogelijk leven. Onze chronische patiënten kunnen hun recepten gemakkelijk bij de apotheek halen. Het is niet nodig om naar huisartsen, ziekenhuizen, poliklinieken te verhuizen. Laten we dit onderwerp niet negeren. We zullen het erg nuttig zien. Nogmaals bedankt. Ik hoop en geloof dat we zullen overwinnen dat we het proces gemakkelijk en solidair zullen beheren. " gebruikte de uitdrukkingen.

"PRESIDENT BÜYÜKKILIÇ'S INSTRUCTIES OM" GEEN PASSAGIERS TE ONTVANGEN "VERMINDERDE DE STIJGING VAN HET AANTAL GEVALLEN"

Gouverneur Şehmus Günaydın, die zei dat ze wekelijks inspecties uitvoerden in Kayseri, de burgers informeerde over het pandemieproces en waarschuwde, verklaarde dat ze de strijd tegen het virus elk moment, elke minuut, elke seconde levend hielden, 15 dagen geleden, zegt Dr. Memduh Büyükkılıç verklaarde dat er een afname was in de toename van het aantal gevallen omdat ze geen staande passagiers in de bussen namen. Gouverneur Şehmus Günaydın bedankte burgemeester Büyükkılıç voor zijn inspanningen en inspanningen.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen