Verkoop van Yavuz Sultan Selim-brug aan de Chinezen die vastzitten aan het Coronavirus!

Verkoop van Yavuz Sultan Selim-brug aan de Chinezen die vastzitten aan het Coronavirus!
Verkoop van Yavuz Sultan Selim-brug aan de Chinezen die vastzitten aan het Coronavirus!

Naar verluidt liepen de onderhandelingen voor de verkoop van de derde brug (Yavuz Sultan Selim-brug) aan Chinese bedrijven vast. HaberturkHij verklaarde dat er een golf van "onzekerheid" ontstond in de verkoopbesprekingen van de brug naar China Merchants Expressway, CMU, Zheijiang Expressway, Jiangsu Expressway, Sichuan Expressway en Anhui Expressway.


ICA, het consortium van IC İçtaş İnşaat-Astaldi, dat de Yavuz Sultan Selim-brug exploiteert, begon in de laatste maanden van 2019 te onderhandelen met de Chinezen over de verkoop van 51 procent van de Yavuz Sultan Selim-brug en de noordelijke ringweg.

Toen de coronavirus-epidemie uitbrak, duurden de gesprekken langer en hoewel er maanden verstreken, kon het gewenste resultaat niet worden bereikt. De Chinezen zetten niet de "beslissende" stap die een einde maakt aan de kwestie van het kopen of overnemen van de brug. Daarom zal het lot van het verkoop- of overdrachtsproces na verloop van tijd vorm krijgen.babbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen