Burgemeester Büyükkılıç's vastberadenheid in transport weerspiegeld in de cijfers

Burgemeester Büyükkılıç's vastberadenheid in transport weerspiegeld in de cijfers
Burgemeester Büyükkılıç's vastberadenheid in transport weerspiegeld in de cijfers

Metropolitan burgemeester Dr. In het licht van de toename van het aantal zaken in Kayseri, hebben de radicale beslissingen van Memduh Büyükkılıç, vooral met betrekking tot transport, de toename van het aantal zaken voorkomen. Turkije dat is niet anders dan staande passagiers in het algemeen, alle transportvlootcircuits schoven dag 8 duizend 400 gepland, de gemeente regelt extra tijd op 600, gemiddeld 150 duizend passagiers per dag werden de toename van het aantal gevallen beteugeld door op een gezonde manier te bewegen. Gouverneur Şehmus Günaydın zei: “Met het besluit van de Metropolitan Municipality 15 dagen geleden, zijn we begonnen geen staande passagiers in het openbaar vervoer te nemen. De vaststelling dat dit een groot effect heeft gehad op het stoppen van de toename van het aantal zaken ”toonde ook het belang van beslissingen over transport aan.


Voorzitter Dr. Met de instructies van Memduh Büyükkılıç leveren de praktijken die door de Metropolitan Municipality en haar aangesloten organisaties worden geïmplementeerd en de vastberaden strijd tegen het pandemieproces bevredigende resultaten op.
Gouverneur Şehmus Günaydın bedankte ook burgemeester Büyükkılıç en zei: “Met de beslissing van de Metropolitan Municipality 15 dagen geleden, begonnen we geen staande passagiers in het openbaar vervoer te ontvangen. De vaststelling dat dit een groot effect heeft gehad op het stoppen van de toename van het aantal gevallen, toont het belang van studies aan, vooral op het gebied van het openbaar vervoer.

De Metropolitan Municipality, die al haar middelen mobiliseert in de strijd tegen de pandemie en financiële en logistieke steun biedt aan andere instellingen, heeft zich ook bewezen door de toename van het aantal gevallen te voorkomen, het altruïstische werk dat op het gebied van transport werd uitgevoerd met de instructie van burgemeester Büyükkılıç.

Burgemeester Büyükkılıç, die alle bussen en railsysteemvoertuigen in zijn lichaam in gebruik nam, zorgde ervoor dat er 8 extra vluchten werden georganiseerd naast de 400 600 lijnvluchten per dag. Het verminderde ook de frequentie van de voertuigen van het railsysteem tot 5 minuten. De transportvloot, die vóór de pandemie 450 duizend passagiers bediende, leverde de dienst "Gezond vervoer" door gemiddeld 150 duizend passagiers per dag te vervoeren met hetzelfde aantal voertuigen. Hier niet tevreden mee, en wie geeft om comfort en gezondheid, heeft burgemeester Büyükkılıç zijn transportvloot versterkt door 24 extra bussen te kopen. Burgemeester Büyükkılıç zet zijn vastberadenheid op dit gebied voort door het besluit om gedurende 15 dagen geen staande passagiers op te nemen, te verlengen, wat een positief effect heeft op het aantal gevallen.

Burgemeester Büyükkılıç verklaarde in zijn evaluatie dat ze 24 nieuwe bussen aan de transportvloot hadden toegevoegd door op het juiste moment de juiste beslissingen te nemen, met de vastberadenheid om het Kayseri waardig te maken. Burgemeester Büyükkılıç verklaarde dat ze zowel het stedelijk passagiersverkeer willen verlichten als de transportdiensten naar het hoogste niveau willen brengen tijdens de pandemie, en gaf de boodschap dat de gezondheid van de burgers belangrijker is dan wat dan ook en dat ze zullen blijven offers brengen op het gebied van transport.

Burgemeester Büyükkılıç zei: "Wij geven om het comfort van onze burgers in Kayseri", zei burgemeester Büyükkılıç dat het verheugend is dat het tempo van de toename van zaken is beëindigd, en dat dit geen zelfgenoegzaamheid mag veroorzaken en dat maatregelen met dezelfde gevoeligheid moeten worden genomen.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen