Tramlijn Kent Square Terminal moet eind 2021 voltooid zijn

Tramlijn Kent Square Terminal moet eind 2021 voltooid zijn
Tramlijn Kent Square Terminal moet eind 2021 voltooid zijn

In de tramlijn T2, het project van de gemeente Bursa om het spoorwegsysteem met het noorden van de stad te verbinden, werden de werken versneld nadat de plaats was geleverd aan het bedrijf dat de aanbesteding had gewonnen. De grootstedelijke burgemeester Alinur Aktaş, die de werken ter plaatse onderzocht, schoot persoonlijk de eerste bron op de rails.


De Metropolitan Municipality van Bursa ontwierp de stad in overeenstemming met de doelstellingen om de stad met ijzeren netten te weven, maar de bouw werd stopgezet vanwege de turbulentie in de deviezen na de laatste algemene verkiezingen en het liquidatieverzoek van het aannemersbedrijf aan het ministerie. Bursa Metropolitan Municipality Department of Transportation voerde op 11 augustus de aanbesteding 'voltooiingswerken' uit voor de bouw van het stadsplein - Terminal Tramlijn Bouwwerkzaamheden met een totale lengte van 9 445 meter met 05 stations. Terwijl het contract werd ondertekend met het bedrijf Öztimur, dat de aanbesteding won, op 21 augustus, begonnen de werken na de oplevering van de site op 3 september. In het kader van de aanbesteding zullen alle tekortkomingen zoals ontbrekende spoormiddelen in de bovenbouw van het spoor, het oprekken van de rails, het maken van aanpassingen, schaarassemblages, schaarlassen, voltooien van de ontbrekende producties, gevelbeplating van 9 viaductstations op de lijn, glas- en prefab-coatingwerken worden voltooid.

Doelstelling is eind 2021

Burgemeester Alinur Aktaş, burgemeester van de stad Bursa, onderzocht samen met plaatsvervangend Bursa Zafer Işık de lopende werkzaamheden aan de rails ter plaatse. Burgemeester Aktaş verklaarde dat een van de meest besproken onderwerpen in Bursa sinds 2015 de T2-lijn is, en herinnerde burgemeester Aktaş eraan dat het project vertraging opliep vanwege de effecten zoals ongelukkige aanbestedingen, ontwikkelingen in de economie en pandemieën. Burgemeester Aktaş verklaarde dat de nieuwe aanbesteding werd gedaan na de beëindiging van het contract met de bestaande aannemer en zei: “We hebben een contract getekend met Öztimur Yapı Proje, die de aanbesteding heeft gewonnen. We hebben de oplevering van de site gedaan in het kader van het contract van 31 miljoen 400 duizend TL op 3 september en het bedrijf begon onmiddellijk met de werkzaamheden. Dit is niet de hele klus. Zoals u weet, ronden we het project af met de aanbesteding van de Europese Investeringsbank. De Europese Investeringsbank ondersteunt geen halve banen. Om deze reden maken we onze halve werken aan bouw en stations met eigen middelen af. Het andere deel is uiteraard onderwerp van aanbesteding en zal over enkele maanden worden aanbesteed. Ook buiten worden ze voorbereid en we zullen zien dat dit systeem werkt tot eind 2021 door de elektromechanische systemen te monteren.

Burgemeester Aktaş benadrukte dat ze enkele stedelijke transformatieprojecten in de regio, met name Beşyol, zullen implementeren om Istanbul Street, met hotels, zakencentra, de door Demirtaş georganiseerde industriële zone en winkelcentra, nog aantrekkelijker te maken, en dat de T2-lijn een aparte attractie aan de regio zal toevoegen.

De eerste bron is van Aktaş

President Aktaş, die de lopende werkzaamheden zorgvuldig onderzocht om de lasconstructies van de rails te voltooien, maakte ook zelf de ontsteking van het eerste laswerk. In het kader van de aanbesteding "Stadsplein - Terminal Tramlijn (T2-lijn) bouw voltooiing werken"; Ontbrekende raillassen in de lijnopbouw, tweede laag ballast, spannen van S49 rails, aanstampen, schaarassemblages, schaarlassen, lijnen bevestigd aan ontbrekend beton en ballastlijn, er wordt een onvolledige prefab kabelgoot installatie uitgevoerd. Massief polycarbonaat, membraancoating dakbedekking, lift en viaduct prefab gevelcoating, technisch volume buitenkant klinkercoating, viaduct composiet paneelcoating, lift exterieur composiet paneel en glascoating, station nummer 9 staalproductie en montage van 2 viaductstations, Rubbercoating, RVS reling, composietcoating worden geproduceerd. Daarnaast zullen technische volumes van klinkerbedekkingen en tegelbedekkingen worden vervaardigd in transformatoren en stations. De installatie van ontbrekende bovenleidingpalen op het leidingtraject, constructies van bovenleidingen en het leggen van de afvoerleidingen van de busterminal zullen samen met de ontbrekende afwateringsuitgangen worden uitgevoerd.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen