Tramintervallen teruggebracht tot 5 minuten in Samsun

Reisintervallen op de tram in Samsun teruggebracht tot 5 minuten
Reisintervallen op de tram in Samsun teruggebracht tot 5 minuten

Aangesloten bij de grootstedelijke gemeente Samsun, SAMULAŞ A.Ş. General Manager Enver Sedat Tamgacı verklaarde dat ze het reisinterval hadden teruggebracht tot 5 minuten tijdens piekuren en zei: “We gebruiken 96 procent van onze vloot. We hebben vanaf de eerste dag van de pandemie alle nodige maatregelen genomen. We verwachten van onze burgers dat ze ons personeel helpen, ”zei hij.


SAMULAŞ, die intensieve overuren besteedde om de dichtheid van de trams die het stadsvervoer van Samsun verzorgen te verminderen en om ononderbroken service aan de burgers te bieden, verhoogde het aantal ritten en verkortte de tijdsintervallen tot 5 minuten. SAMULAŞ A.Ş General Manager Enver Sedat Tamgacı verklaarde dat ze de reisintervallen tijdens piekuren verkorten, zei: “Onze onderhoudsteams voeren 7/24 onderhoud, reparatie en controle uit om het openbaar vervoer van Samsun te bedienen met alle trams in onze tramvloot. Daarnaast zorgen we ervoor dat de zware onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan de trams de volgende dag geen invloed hebben door de nachtdienst te plannen en volledig met de tram te werken met extra diensten. Omdat we het onderhoud van onze trams moeten overwegen voor duurzaam vervoer, bieden we diensten aan met 96 trams, waarbij 28 procent van onze vloot tijdens piekuren wordt gebruikt.

Tamgacı zei dat ze de reisintervallen van 5 minuten hadden afgesproken met de planning die tijdens de werkuren was gemaakt. “Om deze tijden verder te verkorten, proberen we de vorming van intensiteit in de tram te voorkomen door extra ritten te maken tussen 07.15 en 07.40 uur. Van 09.00 tot 10.00 uur, wanneer de intensiteit afneemt, zijn de intervallen 6-7 minuten. Het was gepland als 10.00 minuten tussen 13.00 en 8 uur. Omdat de intensiteit na 13.00 uur begint toe te nemen, verkleinen we de intervallen naar 7 minuten en na 14.00 uur naar 6 minuten. De vorming van intensiteit proberen we te voorkomen door de intervallen terug te brengen tot 16.30 minuten na 5 uur, wanneer de werktijd begint. Hij zei dat er tussen 18.00 en 18.30 uur 's avonds extra ritten worden gemaakt vanwege de eindtijd van de industriezone ”.

Enver Sedat Tamgacı benadrukte dat de trainingen van het dienstdoende personeel regelmatig worden gegeven en zei: “Alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen zijn genomen binnen de mogelijkheden met betrekking tot tramintervallen. Naast deze onderzoeken worden de trams die naar de stations komen gecontroleerd door ons beveiligingspersoneel. In geval van dichtheid wordt contact opgenomen met het controlecentrum. Afhankelijk van de intensiteit stoppen we de passagier aan boord van de tram en geven we de nodige informatie. Bovendien voeren onze mobiele beveiligingsmedewerkers de hele dag de zitplaats-, sociale afstands- en maskercontroles uit in onze trams ”en zei:

“Naast al deze inspanningen zorgen we ervoor dat de gevoeligheid van onze reizigers voor dit onderwerp wordt vergroot door mededelingen op sociale afstand vanaf onze stations, maskers en mededelingen op sociale afstand in de tram. De gedetailleerde schoonmaak van onze trams aan het einde van elke avond wordt met zorg gedaan. Bovendien worden onze trams elke dag gedesinfecteerd met speciale ontsmettingsmiddelen. We verwachten van onze burgers dat ze aandacht besteden aan de waarschuwingen van onze medewerkers en hen daarbij helpen. "babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen