De prijzen van landelijke bustickets zijn gewijzigd in Eskişehir

De prijzen van landelijke bustickets zijn gewijzigd in Eskişehir
Prijzen van landelijke bustickets zijn gewijzigd in Eskişehir

In de busdiensten die in 2017 zijn gestart door de Eskişehir Metropolitan Municipality van het stadscentrum naar de districten en die de interesse van burgers wisten te trekken, worden prijswijzigingen doorgevoerd met de beslissing van het Transport Coordination Centre (UKOME). Ticketprijzen zullen 1, 2 of 3 keer de huidige prijzen zijn, afhankelijk van de afstand, binnen het bereik van de wijziging, die geldig is vanaf 4 oktober en inclusief landelijke buurten die verbonden zijn met het stadscentrum.


Metropolitan Municipality, dat burgers de mogelijkheid biedt om de districten en landelijke buurten op 26 verschillende routes te bereiken, wijzigt de prijzen op deze lijnen vanaf 1 oktober. Ambtenaren van de Metropolitan Municipality verklaarden dat de prijzen werden bepaald op basis van de afstand tot de beslissing van het Transport Coordination Center vanwege de lange afstanden, de toename van brandstof-, onderhouds- en bedrijfskosten, en zeiden: “In ons openbaar vervoer zorgen we voor vervoer voor onze burgers op ongeveer 150 kilometer afstand. We hebben geprobeerd de praktijk die we in 2017 in de wijkcentra zijn gestart, gedurende 3 jaar zonder onderbreking voort te zetten. Gezien de stijgende brandstofkosten, de exorbitante toename van de reserveonderdelen van de voertuigen die zijn aangesloten op het wisselkoerssysteem, de exploitatiekosten, de openbaarvervoerskosten in het stadscentrum en de loononbalans tussen de districten, moesten we deze regeling treffen. Om het onderwerp in meer detail te onderzoeken, werden drie verschillende tarieven bepaald in overeenstemming met het rapport opgesteld door Eskişehir Osmangazi University Department of Transportation. Met de nieuwe verordening die vanaf 1 oktober van kracht wordt, zijn de prijzen op 2 afzonderlijke lijnen voor de tarieftypen T3, T4 en T26 vastgesteld als 2, 3 en 4 keer Esbilet of Eskart. Onze burgers kunnen de tariefinformatie van de voertuigen zien op de voorruiten van de bussen en op de validators tijdens het afdrukken van kaarten. www.eskisehir.bel.t is Ze verklaarden dat ze kunnen bereiken via.

Voor het dossier met betrekking tot de beslissing van UKOME en prijsinformatie Klik hierbabbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen