Operatie Yıldırım-9 Şenyayla gestart

De YILDIRIM-9 ŞENYAYLA-operatie werd geïnitieerd door de Muş, Bingöl en Diyarbakır provinciale gendarmeriecommando's om de separatistische terroristische organisatie volledig van de agenda van het land te verwijderen en de terroristen te neutraliseren die geacht worden in de regio te zijn.


Tijdens de operatie werd hij toegewezen aan de commando's van de provinciale gendarmerie van Muş, Bingöl en Diyarbakır; Er worden (1.022) personeel en (72) operationele teams, bestaande uit Gendarmerie Commando, Gendarmerie Special Operations (JÖH), Police Special Operations (PÖH) en Security Rangers, toegewezen.

In het kader van de Yıldırım (1-2-3-4-5-6-7-8) -operaties die werden uitgevoerd om terrorisme uit te bannen, zijn 38 terroristen geneutraliseerd, zijn 22 collaborateurs opgepakt, zijn 80 grotten, schuilplaatsen en magazijnen verwoest, Een groot aantal wapens, munitie, voedsel en levend materiaal werd in beslag genomen.

BLIKSEMACTIVITEITEN worden succesvol voortgezet met de steun van onze mensen, BEWUST en BESLIST.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen