Istanbul Airport werd 'China-Friendly Airport'

Istanbul Airport werd 'China-Friendly Airport'
Istanbul Airport werd 'China-Friendly Airport'

Topconferentie in Istanbul, Turkije over de wereldwijde overslaghub door de luchtvaartluchthaven "Airport Friendly China" te verplaatsen, kreeg het certificaat.


Istanbul Airport ontwikkelt producten en diensten exclusief voor Chinese gasten en is het eerste terminalgebouw ter wereld geworden dat het "China Friendly Airport" -project volledig heeft geïmplementeerd.

Unieke architectuur, sterke infrastructuur, superieure technologie en biedt passagierservaring van het hoogste niveau in de internationale arena in Turkije voor het succesvol vertegenwoordigen van Istanbul Airport, de Chinese gast. Om de reiservaring te verbeteren als resultaat van de applicatie die het "China Friendly Airport" -certificaat lanceerde, werd gegeven.

De luchthaven van Istanbul, die het "China Friendly Airport" -certificaat waardig werd geacht, uitgereikt door het consulaat tijdens de ceremonie die werd bijgewoond door Cui Wei, consul-generaal van de Volksrepubliek China in Istanbul, slaagde erin het eerste terminalgebouw ter wereld te worden dat het project in dit gebied volledig implementeerde. Het project is ontworpen om de tijd die Chinese gasten doorbrengen op de luchthaven om te vormen tot een unieke ervaring en om ervoor te zorgen dat ze een aangename tijd hebben op Istanbul Airport.

Chinees sprekend personeel en Chinese borden op de luchthaven van Istanbul ...

Om elk moment op de luchthaven voor Chinese gasten comfortabeler en aangenamer te maken, zijn er ook veel 'passagiersvriendelijke' applicaties geïmplementeerd. Terwijl speciale incheckzones werden toegewezen aan passagiers die uit China kwamen, worden innovaties zoals vluchten naar China gemaakt vanuit dezelfde vluchtzone, zijn vluchtinformatieschermen in het Chinees en worden schermen voor ticketverwerking in het Chinees vertaald.

Inclusief de accounts van Istanbul Airport in het ecosysteem van sociale mediakanalen zoals Weibo & Wechat die worden gebruikt door Chinese passagiers, inclusief de Chinese taaloptie in de mobiele applicatie IGA Istanbul Airport, de aanwezigheid van warmwaterdispensers op de aankomst- en vertrekverdiepingen, de tekst 'Welkom' op de passagiersbruggen en Er werden oefeningen gedaan om Chinese gasten comfortabeler te maken op de luchthaven met de speciale uniformen van het Chineessprekende personeel.

Op vluchten vanuit China, met Chinese aankondigingen in het vliegtuig en Chinese borden in bijna elk deel van de luchthaven, wordt aan alles voor Chinese gasten gedacht.

Het doel is om Chinese gasten zich thuis te laten voelen.

Tijdens de ceremonie evalueerde IGA Airport Operations Chief Executive Officer en General Manager Kadri Samsunlu dat ze ernaar streven Chinese gasten zich "thuis" te laten voelen met de "passagiersvriendelijke" applicaties die ze op de luchthaven implementeren.

Samsunlu aandacht voor de oude vriendschap tussen China en Turkije, Istanbul Airport "China Friendly Airport" voor de betrekkingen tussen de twee landen hebben benadrukt dat ze bieden met een positieve bijdrage.

"We streven ernaar om het aantal Chinese luchtvaartmaatschappijen en passagiers dat naar Istanbul Airport komt te vergroten"

Tijdens de ceremonie sprak Samsunlu; We zijn verheugd dat Istanbul Airport het "China Friendly Airport" -certificaat heeft ontvangen. China is een belangrijk land voor ons, we hebben veel historische, culturele en economische betrekkingen. We werken eraan om de historische "Zijderoute" tussen de twee landen per vliegtuig nieuw leven in te blazen. Op een manier die bijdraagt ​​aan het toerisme in ons land, willen we dat onze gasten uit China vertellen over de unieke ervaring die ze hadden op Istanbul Airport toen ze terugkeerden naar hun land, en dat ze zich 'thuis' voelen. Ons doel is om het aantal Chinese luchtvaartmaatschappijen dat vluchten naar Istanbul Airport organiseert de komende jaren te vergroten en om meer passagiers vanuit de Volksrepubliek China naar ons land te halen. We streven ernaar een netwerk te creëren waar Chinese passagiers die naar Europa reizen vanaf Istanbul Airport als overstappunt kunnen reizen. In deze richting zijn we van plan om onze 'passagiersvriendelijke' praktijken in de komende periode verder uit te breiden ”.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen