De gemeente Mamak zal 50 politieagenten rekruteren

De gemeente Mamak zal 50 politieagenten rekruteren
De gemeente Mamak zal 50 politieagenten rekruteren

Om in dienst te zijn onder de ambtenarenwet nr. 657 binnen de gemeente Mamak; Volgens de bepalingen van het Reglement Gemeentepolitie zal een politieagent worden toegewezen aan de hieronder vermelde vacatures, mits deze beschikt over de titel, klasse, rang, nummer, kwalificaties, KPSS-scoretype, KPSS-basisscore en andere voorwaarden.


ALGEMENE EN BIJZONDERE TOEPASSINGSVOORWAARDEN:

Hieronder staan ​​de algemene en bijzondere voorwaarden vermeld die dienen te worden gevolgd bij het indienen van de sollicitatie voor de vacante politiefunctionaris van onze gemeente die hierboven wordt genoemd.

1. TOEPASSING ALGEMENE VOORWAARDEN:

Kandidaten die zullen solliciteren om te worden benoemd tot de aangekondigde vacante kaders van de politieagent, moeten voldoen aan de volgende algemene voorwaarden vermeld in paragraaf (A) van artikel 657 van de ambtenarenwet nr. 48.

  • a) Turks staatsburger zijn.
  • b) Mag niet worden beroofd van openbare rechten.
  • c) zelfs als de termijnen genoemd in artikel 53 van het Turkse wetboek van strafrecht zijn verstreken; Misdrijven tegen de veiligheid van de staat, zelfs als een gevangenisstraf of gratie van een jaar of langer voor een opzettelijk gepleegd misdrijf, misdrijven tegen de grondwettelijke orde en de werking ervan, verduistering, afpersing, omkoping, diefstal, fraude, fraude, misbruik van vertrouwen, frauduleus niet veroordeeld te worden voor de misdaden van faillissement, manipulatie van de aanbesteding, manipulatie van de uitvoering van de daad, witwassen van de activa die voortvloeien uit het misdrijf of smokkel.
  • d) in termen van militaire status voor mannelijke kandidaten; niets te maken hebben met militaire dienst of de leeftijd van militaire dienst niet hebben bereikt, of, als het de leeftijd van militaire dienst heeft bereikt, de actieve militaire dienst heeft vervuld of is uitgesteld of overgeplaatst naar de reserveklasse.
  • e) Geen geestesziekte of lichamelijke handicap hebben waardoor hij zijn taak niet continu kan uitoefenen.
  • f) Om te voldoen aan de andere aangevraagde aanvraagvereisten voor de aangekondigde posities.

Voor details van advertentie KLIK HIER


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties