De stichting van het Samsun City Hospital zal zo snel mogelijk worden gelegd

De oprichting van het Samsun City Hospital zal zo snel mogelijk worden gelegd
De oprichting van het Samsun City Hospital zal zo snel mogelijk worden gelegd

Burgemeester Mustafa Demir, burgemeester van de gemeente Samsun, verklaarde dat de aanbesteding van het stadsziekenhuis was afgerond en dat de basis binnen korte tijd na de voorbereidingen zou worden gelegd.


Minister van Volksgezondheid Fahrettin Koca, die afgelopen vrijdag naar Samsun kwam, zei: “We realiseren de dromen van het 'City Hospital' van de steden die onze president 'My Dream' noemde. De aanbesteding van ons stadsziekenhuis met 1000 bedden werd gedaan in Samsun. Binnenkort wordt de fundering gelegd en begint de bouw. Dit ziekenhuis zal de gelegenheid zijn van trots en het teken van de stad, ”hun uitspraken wekten grote opwinding in de stad. Burgemeester Mustafa Demir van de Metropolitan Municipality wenste dat het ziekenhuis gunstig zou zijn voor Samsun. Burgemeester Demir herinnerde eraan dat het aanbestedingsproces begon met de voltooiing van de grondstudies in april vorig jaar en zei: “Het aanbestedingsproces is voorbij. De bouw van het stadsziekenhuis van Samsun zal binnenkort beginnen. Zoals onze minister van Volksgezondheid al zei tijdens zijn bezoek aan Samsun, hoop ik dat we de basis zullen leggen zodra de voorbereidingen zijn afgerond ”.

Het stadsziekenhuis, dat zal worden gebouwd op een oppervlakte van 234 duizend 371 vierkante meter in het district Canik, krijgt een capaciteit van 900 bedden. Afgezien van algemene behandelingseenheden binnen het ziekenhuis, een oncologisch ziekenhuis, een centrum voor nucleaire geneeskunde uitgerust met de nieuwste technologische onderzoeksapparatuur, cardiovasculaire chirurgie en thoraxcentrum, centrum voor genetische ziekten waar het behandelingsproces van genetische ziekten zal worden beheerd, reproductieve ondersteunde behandelingscentrum, centrum voor orgaan- en weefseltransplantatie, centrum voor beroerte, brandwonden Het centrum zal ook 40 operatiekamers en 1 hybride operatiekamer omvatten. Het ziekenhuis, waarvan de kamers worden ingericht als eenpersoonsbedden, krijgt ook een intensive care met een capaciteit van 200 bedden.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen