Gayrettepe Istanbul Airport Metro Eerste trein landde op de rails

Gayrettepe Istanbul Airport Metro Eerste trein landde op de rails
Gayrettepe Istanbul Airport Metro Eerste trein landde op de rails

De eerste trein op de metro Gayrettepe-Istanbul Airport, die de luchthaven van Istanbul met het stadscentrum zal verbinden, werd voltooid en op de rails gezet. Ministers Karaismailoğlu met een snelheid van 120 kilometer die kunnen worden gebruikt in de snelste metrotreinen van Turkije zouden deze maand hun gecombineerde prestaties tijdens het testen beginnen.


Minister van Transport en Infrastructuur, Adil Karaismailoğlu, verklaarde dat ze de beste transportinfrastructuur hebben opgezet naar Istanbul Airport, dat 's werelds grootste luchthaven zal zijn als alle secties zijn voltooid, en dat ze een belangrijke fase hebben bereikt in de bouw van de 37,5 kilometer lange Gayrettepe-Istanbul Airport Metro. Karaismailoğlu verklaarde dat het gigantische project bestaande uit 9 stations werd gebouwd op basis van 7 dagen 24 uur 3 ploegen, en dat ze een grote vooruitgang boekten in een korte tijd, zoals twee jaar.

60 procent plaatsvereiste voor treinsets

Minister Karaismailoğlu onderstreepte dat ze prioriteit geven aan het gebruik van binnenlandse en nationale voorzieningen bij de bouw van treinsets en bij de aanleg van de metrolijn. Gayrettepe-Istanbul Airport Metro, de trein zal worden gebruikt door 136 procent van de nativismevereiste van 60 Erop wijzend dat geproduceerd in Karaismailoğlu in Turkije: "Deze metrolijn zal niet alleen de luchthaven van Istanbul en de vier hoeken van Istanbul verbinden, maar ook de productiecapaciteit van de lokale metrokit van onze put zal toenemen. "Het zal een belangrijke bijdrage leveren aan de productie van de snelste metrostellen ter wereld."

10 sets zullen tegen het einde van het jaar op de rails staan

Luchthavenvervoer is bijna Ministers Karaismailoğlu die uitleggen dat de voltooiing van de productie van de eerste treinsets die in het project zullen worden gebruikt, tot een half uur zal worden teruggebracht, "Alle metro met maximumsnelheden van 80 km / Terwijl de klok liep, voltooiden we de fabricage van de eerste keren dat het metrosysteem en de eerste in Turkije Onze deze trein zette op 120 km / u "Het is op de juiste manier gedaan."

Karaismailoğlu verklaarde dat de eerste treinset vanaf de schacht tussen Göktürk en Kağıthane op de metrolijn is gelost en dat de treinsets deze maand in het onderhoudscentrum van de lijn zullen worden geassembleerd en dat de prestatietests zullen beginnen. Minister Karaismailoğlu onderstreepte ook dat de productie van 10 treinsets tegen het einde van het jaar voltooid en op de rails gezet zal zijn.

10 graafmachines werkten tegelijkertijd

Lijn zodra een primeur in Turkije in dienst werd genomen metroprojecten in 10 opgravingen die vertellen dat de machine tegelijkertijd wordt gebruikt Karaismailoğlu "zonder bestuurder onze trein terwijl deze in aanbouw was, breekt ook per uur 120 kilometer snelheidsrecord met de metro. Elke dag reizen 600 inwoners van Istanbul in een korte tijd van 35 minuten tussen Gayrettepe en Istanbul Airport. Aangezien onze metrolijn de grenzen van de districten Beşiktaş, Şişli, Kağıthane, Eyüp en Arnavutköy passeert, zal dit de verkeersbelasting in de stad aanzienlijk verminderen. Met deze metrolijn die Istanbul Airport met het stadscentrum verbindt, versterken we het wereldstadkenmerk van Istanbul verder ”.

JavaScript is vereist voor deze diashow.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen