Turkije morgen bij de General Covidien-19 Controls Attracties

Turkije morgen bij de General Covidien-19 Controls Attracties
Turkije morgen bij de General Covidien-19 Controls Attracties

Het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft 19 provinciale besturen een circulaire gestuurd met betrekking tot de inspecties die morgen in het kader van de Covid -81 Maatregelen worden uitgevoerd.


In de circulaire, op donderdag 17 september 2020, in alle provincies en districten, gouverneurs, districtsgouverneurs, burgemeesters, managers en personeel van relevante openbare instellingen en organisaties, dorps- / buurtmukhtars, professionele kamers, algemene wetshandhavingseenheden (politie, Er werd verklaard dat de teams die zijn gevormd met de deelname van gendarmerie, kustwacht) en privaatrechtelijke handhavers (politie, particuliere beveiliging enz.) Algemene inspecties zullen uitvoeren om alle gebieden van het leven te bestrijken met het motto Voor gezondheid, voor ons allemaal. De circulaire bevatte de volgende informatie over de inspecties die in het hele land moeten worden uitgevoerd:

  • Inspecties vinden voornamelijk plaats in de stads- en intercity-voertuigen voor openbaar vervoer, eet- en drinkgelegenheden en uitgaansgelegenheden zoals restaurants, cafés, restaurants, accommodatiefaciliteiten, winkelcentra, bazaars, high society-markten, koffiehuizen, cafés, theetuinen, plaatsen waar bruiloften en huwelijken worden gehouden, kapper / kapper / schoonheidscentra, internetcafés / salons en locaties voor elektronische spellen, busstations, commerciële taxi's, taxistandplaatsen, parken / picknickplaatsen, pretparken / themaparken en alle woongebieden (stranden, lanen en straten, enz. .) zal worden gepland om te dekken.
  • Inspectieteams zullen worden samengesteld uit vertegenwoordigers van relevante openbare instellingen en organisaties (wetshandhaving, lokale besturen, provinciale / districtsdirecties, enz.), Dorp / buurtmukhtars en beroepskamers, rekening houdend met de expertise van elke bedrijfslijn of locatie.
  • Tijdens de inspecties zal er speciaal op worden gelet of de regels van schoonmaken, maskers en fysieke afstand worden gevolgd bij evenementen (huwelijksceremonies, begrafenissen, condoleances, enz.) En op plaatsen (stranden, lanen en straten, parkeerplaatsen, enz.) Waar burgers in drukte kunnen samenkomen.
  • De effectiviteit en zichtbaarheid van auditactiviteiten worden op het hoogste niveau gehouden.
  • Tijdens de inspecties zullen begeleidings- en bewustmakingsactiviteiten gericht zijn op de burger.
  • Voor niet-voortdurende overtredingen voortkomend uit onmiddellijke implementaties die onmiddellijk kunnen worden gecorrigeerd, worden de eerste overtredingswaarschuwingen, administratieve boetes voor de tweede overtreding, 1 dag voor de derde overtreding voor de werkplaats, commerciële taxi's en openbaar vervoer-voertuigen en 3 dagen voor de vierde overtreding gestuurd naar het lokale bestuursorgaan.
  • Voor overtredingen die een ernstig risico vormen voor de volksgezondheid en continuïteit creëren of aandringen op handelen in strijd met de regels / maatregelen, zullen de door de Provinciale / Districtsraad Algemene Hygiëne vast te stellen straffen worden opgelegd door het lokaal bestuur.
  • Door te zorgen voor de coördinatie tussen lokale besturen, algemene wetshandhavingsinstanties, openbare instellingen en organisaties, dorp / buurt-mukhtars en professionele kamers door de gouverneurs en districtsgouverneurs, zal de nodige planning worden gemaakt en zullen er geen problemen zijn bij de uitvoering.


babbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen