De Tünektepe-kabelbaan en sociale voorzieningen boden in 2.5 maand tijd aan 60 duizend gasten

De Tünektepe-kabelbaan en sociale voorzieningen boden in 2.5 maand tijd aan 60 duizend gasten
De Tünektepe-kabelbaan en sociale voorzieningen boden in 2.5 maand tijd aan 60 duizend gasten

De Metropolitan Municipality Tünektepe-kabelbaan en sociale voorzieningen bieden haar gasten een uniek uitzicht op Antalya en blijven haar gasten ontvangen binnen het kader van pandemieregels. Sinds 16 juni hebben 60 duizend mensen de faciliteit bezocht, waar de regels voor sociale afstand en hygiëne nauwgezet worden toegepast, en genoten van het uitzicht.


De Metropolitan Municipality opende stap voor stap haar sociale voorzieningen in het kader van het normalisatieplan. De Tünektepe-kabelbaan en sociale voorzieningen, beheerd door het gemeentelijke bedrijf ANET, blijven sinds 16 juni dienst doen in het kader van een gecontroleerd sociaal leven. In de sociale voorziening waar de hygiëneregels strikt worden toegepast, werden tafels en stoelen opgesteld in overeenstemming met de regels voor sociale afstand.

CABINES ZIJN ONTSMET

In het kader van de genomen maatregelen wordt de koorts van de bezoekers gemeten bij de ingang van de voorziening. Aan boord van de kabelbaan kunnen 8 personen worden ondergebracht in de 4-persoonshutten. Terwijl de zitgedeeltes in de hutten zijn gescheiden door markeringen, wordt de sociale afstandsregel van 1.5 meter toegepast tijdens het ticket en bij het instappen in de hutten. De cabine die door de bezoekers wordt gebruikt, wordt in de volgende ronde gedesinfecteerd en voltooit één tour leeg.

Ze genieten van het landschap

In de sociale voorziening, waar hygiëne en sociale afstandsregels van het grootste belang zijn, moeten gasten tijdens het bewegen maskers dragen. Medewerkers en koks werken met maskers en vizieren. Tafels worden na elk gebruik schoongemaakt en gedesinfecteerd. Lokale en buitenlandse toeristen die de voorkeur geven aan de faciliteit, genieten van een vreugdevolle tijd en kijken naar het unieke Konyaalti-strand, dat de ansichtkaarten van Antalya siert, met een panoramisch uitzicht.

60 DUIZEND BEZOEKERS IN EEN MAAND

2.5 duizend binnen- en buitenlandse bezoekers die de Tünektepe-kabelbaan en sociale voorzieningen in de afgelopen 60 maanden hebben bezocht, genoten van het unieke uitzicht in veiligheid. De kassa van Teleferik en Social Facility is doordeweeks geopend van 10.00 tot 18.00 uur en in het weekend van 09.00-18.00 uur.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen