Covid-19 training voor commerciële taxichauffeurs

Covid-19 training voor commerciële taxichauffeurs
Covid-19 training voor commerciële taxichauffeurs

Kocaeli Metropolitan Municipality zet zijn training voor professionele groepen voort vanwege de uitbraak van Covid-19. In dit kader zijn taxichauffeurs die dagelijks door burgers worden ingezet, opgeleid.

DE TRAININGEN GAAN DOOR


Kocaeli Metropolitan Municipality verzorgt trainingen voor beroepsgroepen die voorop lopen en op plaatsen waar burgers dicht in de buurt zijn en waarvan wordt aangenomen dat ze regelmatig contact hebben. Na trainingen voor kappers, kappers, schoolkantines, kleuterscholen en crèches, personeel van het politiebureau, is er nu een training gegeven over de maatregelen die in het kader van de Covid-19-maatregelen bij commerciële taxi's en taxistandplaatsen moeten worden genomen.

TAXI-BESTUURDERS IN OPLEIDING

Alle maatregelen die zijn genomen voor de uitbraak van Covidien-19 in Turkije in Kocaeli in 1100, terwijl taxichauffeurs gerichte training van onze burgers van groot belang zijn om de transportveiligheid te waarborgen. De Kocaeli Metropolitan Municipality gaf trainingen aan taxichauffeurs en personeel dat bij taxistandplaatsen werkte op Covid-19-maatregelen, zodat burgers met een gerust hart de taxi's kunnen gebruiken.

TRAININGEN BIJ CONGRESCENTRUM

De trainingen die werden gegeven door Kocaeli Metropolitan Municipality Health and Social Services Department Health Education Unit werden gehouden in het Kocaeli Congress Centre. Hoofd van de afdeling gezondheids- en sociale diensten Ebubekir Ardıç, Kocaeli Drivers and Automobile Tradesmen Chamber President Kemal Kaya, taxichauffeurs en personeel werkzaam bij taxistations woonden de eerste van de trainingen bij die werden gegeven aan het personeel van taxi- en taxistations.

VOORZORGSMAATREGELEN

In de opleiding die wordt georganiseerd door de Afdeling Gezondheid en Sociale Zaken, de Afdeling Gezondheidszaken; Er werd een gedetailleerde training gegeven over de maatregelen die taxichauffeurs moeten nemen, de maatregelen die de klanten moeten nemen en de hygiënemaatregelen voor commerciële taxi's en haltes. De trainers merkten op dat het essentieel is om de regels te volgen en wezen erop dat als de regels niet worden gevolgd, de epidemie groeit als een sneeuwbal en het risico van verspreiding naar iedereen toeneemt.

"REINIGING, AFSTAND EN MASKER KWESTIES"

Aan het einde van de training hield het hoofd van de afdeling Gezondheid en Sociale Dienst Ebubekir Ardıç een korte toespraak; “Vandaag hebben de taxichauffeurs de taxameters niet geopend en zijn ze hierheen gekomen. Dus ze geven om dit probleem. Het worstelt al ongeveer 6 maanden met Covid-19. Helaas zijn veel mensen door deze ziekte ziek geworden of overleden. Wat moeten we doen om onszelf en ons land in leven te houden? We zullen ons op hen concentreren. We zullen deze periode overwinnen door de regels van schoonmaken, maskers en sociale afstand te volgen. Onze staat doet al het nodige onderzoek naar de epidemie. Als Kocaeli Metropolitan Municipality zullen we u altijd blijven steunen ”.

STEDEN THANKS

Verklaren dat de Metropolitan Municipality altijd bij de handelaars is, Kemal Kaya, het hoofd van Kocaeli Drivers and Automobile Tradesmen Chamber; “'Onze stad is een van de toonaangevende industriële en toeristische steden van ons land. Om de transportservice van deze prachtige stad op een gezonde manier uit te voeren, hebben we bij onze Metropolitan Municipality training gevraagd over maatregelen voor Covid-19-uitbraken. Ze hebben ons niet beledigd. Namens al mijn vrienden wil ik iedereen bedanken die deze dienst heeft geleverd en heeft bijgedragen.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen