Castrol Ford Team Turkije, Marmaris bereikt de WRC met succes

Castrol Ford Team Turkije, WRC, dat is een van 's werelds grootste sportevenementen - de Turkse etappe van het World Rally Championship en maakte dat de WRC-Rally Turkey met succes werd voltooid in Marmaris. Het team, dat zijn organisatie volledig vernieuwde om jonge talenten in het seizoen 2020 naar de Turkse rallysport te brengen, slaagde erin om de race in de "2 pull" en "jeugd" categorieën te voltooien zoals het beoogde, en verzamelde belangrijke punten met zijn jonge piloten in de uitdagende rally.

WRC is de grootste sportorganisatie in zijn thuisland Turkije - Turkije van het Wereldkampioenschap Rally werd dit jaar in Marmaris gehouden onder 19 atleten uit 130 landen en van 65 tot 18 september met deelname van 20 automobielen.

Na een lange onderbreking, tijdens deze periode de oproep tot de pandemie vanwege sportevenementen, werd het eerste grote internationale sportevenement in ons land WRC Marmaris Rally verreden in de 5e etappe van het World Rally Championship van 2020 en de eerste en tweede etappe van het Turkey Rally Championship. Turkije's eerste en enige Europese kampioen rallyteam Castrol Ford Team Turkije, dit jaar met de jonge piloten "trekt 2" en "jonge mensen" categorie in de race werd met succes voltooid.

Castrol Ford Team Turkije's Emre Hasbay, geboren in 1995 als jonge piloot en co-piloot in de categorie Candaş Long Ford Fiesta r2t'n 'twee trekkingen' en 'jeugd', kon de race op de eerste plaats eindigen.

Castrol Ford Team Turkey Rally of Turkey twee keer in zijn carrière onder de paraplu van Young Pilots die dit jaar het kampioenschap wonnen in de categorie Ford Fiesta en Presentatie van de 'jeugd' bij de 2e printwachtrij.

Castrol Ford Team Turkije 1999 geboren veelbelovende jonge piloten Ali Türkkan en co-piloot Honor Leo Ford's nieuwste rally-tool in de wereld van de Fiesta Rally4-stoel in de race, de categorie 'jeugd' in de race, slaagde erin om als derde te eindigen.

Bostancı: "We hebben de race gewonnen in de categorieën die we wilden winnen"

Castrol Ford Team Turkije Murat Bostanci van de privépilootstoel van de kampioen van dit jaar, tijdens de overgang naar het coachen van de pilotenstoel, vond Marmaris Rally de volgende beoordeling:

"WRC - World Rally Championship Rally of Turkey hebben Marmaris met succes achter zich gelaten. Het was een goede race voor ons van start tot finish. We wonnen de race in zowel de categorie junioren als tweewielaandrijving. Dit jaar door ons land naar een competitiever niveau te brengen op de Europese en Wereldkampioenschappen, vooral met onze jonge piloten; Young Drivers Championship 2020 Rally of Turkey, Rally of Turkey in 2020, we streven naar Two Wheel Drive Championship. Hoewel het een erg zware race is, zijn we blij de race te winnen in de categorieën die we willen winnen. Zowel de Turkse rallygemeenschap als ons land is erg belangrijk voor zowel het Castrol Ford Team Turkije wil graag al onze atleten bedanken die het zweet hebben afgeworpen in deze race. "