Covid-20-antilichaamtest voor 19 duizend werknemers in Eskişehir

Covid-20-antilichaamtest voor 19 duizend werknemers in Eskişehir
Covid-20-antilichaamtest voor 19 duizend werknemers in Eskişehir

De 'Covid-19 Antibody Screening Tests' voor werknemers van de Eskişehir Chamber of Industry (ESO) -werkplekken gaan door. Tot op heden zijn er bijna 20 duizend medewerkers getest. Op deze manier werd Eskişehir een van de leidende provincies in antilichaamtests voor werknemers in industriële faciliteiten vanwege de Coronavirus (COVID-19) -epidemie.


Aan de andere kant informeert ESO, dat blijft werken aan het verhogen van de tests die van groot belang zijn voor de bescherming van de gezondheid van werknemers, ook werknemers in de strijd tegen Covid-19 met posters, brochures en aankondigingen op sociale media in industriële faciliteiten.

Om de kans op besmetting van het Coronavirus (Covid-19), dat de hele wereld treft, op de werkplekken van Eskişehir te minimaliseren, voert ESO de Covid19-antilichaamtest uit voor haar aangesloten bedrijven in samenwerking met het Provinciaal Directoraat Industrie en het Provinciaal Directoraat Gezondheid.

ESO, dat met succes antilichaamtests heeft toegepast op bijna 800 duizend mensen in bedrijven die tot nu toe een verzoek hebben ingediend bij zijn 20 leden, vestigt de aandacht op het feit dat mensen die na verlof weer aan het werk gaan en deelnemen aan verschillende sociale activiteiten opnieuw antilichaamtests moeten ondergaan voor preventieve doeleinden en ook moeten voldoen aan de regels voor masker-afstand-hygiëne.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties