Accessoires die belangrijk zijn bij het kiezen van een tandheelkundige unit

eerste tandheelkundige eenheid Bij het kiezen willen we erop wijzen dat de prijzen van tandartsstoelen niet het enige criterium zijn, en dat het proces moet worden afgehandeld binnen het ontwerp, de functionaliteit en de accessoires, evenals de prijs. In dit artikel willen we informatie geven over "accessoire componenten in tandheelkundige units", en misschien 2 zaken waar geen rekening mee gehouden wordt bij het kiezen van een tandheelkundige unit.

  • Hoewel de tandheelkundige werklamp is gedefinieerd onder accessoires, heeft deze een enorme impact op de kwaliteit van tandheelkundige behandelingen. Verlichting beïnvloedt de energie en stemming van een persoon op een bepaalde plaats. In de tandheelkunde worden drie soorten werklampen gebruikt: conventionele gloeilamp, halogeenverlichting en ledverlichting. Traditionele gloeilampen en halogeenlampen geven warmte af, wat de behandeling negatief beïnvloedt.

  • De assistent-module bevat de kom of het speeksel en de zuigslangen die zijn aangesloten op de hoofdzuigunit. Keramische komvormige kom is het type dat alom de voorkeur heeft. De uitneembare spuugbak is erg handig voor een hygieniveau als je hoger bent.

Onthoud, sinds 1991, door de apparatuur en benodigdheden voor heel Turkije te voorzien van tandheelkundige gezondheid, en door pre- en postverkoopondersteuning te bieden bij elk proces Metco Dentalpresenteert 's werelds nummer één merken voor tandheelkundige units naar uw wens. Met name de merkproducten van Ritter en Morita lossen alle soorten unitbehoeften op een gegarandeerde en gemakkelijke manier op.

Over alle zaken die u wilt raadplegen; U kunt een e-mail sturen naar metco@metcodental.com of bellen naar 0216 345 7424 voor informatie.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen