IMM Education Aid Applications start op 15 september!

IMM Education Aid Applications start op 15 september!

IMM blijft universitaire studenten met een laag inkomen ondersteunen in het nieuwe academische jaar. Aanvragen voor onderwijsbijstand die het leven van jongeren in nood vergemakkelijken, beginnen op 15 september. De resultaten van de onderwijshulp, een van de verkiezingsbeloften van IMM-president Ekrem İmamoğlu, worden in november bekendgemaakt.


De educatieve hulp van de Metropolitan Municipality van Istanbul aan universiteitsstudenten gaat door in het nieuwe academische jaar. Vorig jaar hebben 30 duizend studenten geprofiteerd van de geleverde dienst om bij te dragen aan het onderwijs van jongeren in nood. Dit jaar is het de bedoeling om 30 TL per jaar te verdienen aan elk van de 3 studenten.

WAT ZIJN DE BEOORDELINGSCRITERIA?

Aanvragen voor onderwijshulp starten op 15 september 2020. Het proces van hulpmiddelen dat moet worden gemaakt in overeenstemming met het transparantiebeginsel van IMM, werkt volgens de "Education Aid Evaluation Criteria". Volgens deze criteria; Ouderlijk overlijden / echtscheidingsstatus, handicap van de student, handicap in het gezin, het aantal gezinsleden, het aantal studenten in het gezin en het inkomen van het gezin.

Met behoud van het gelijkheidsbalans voor vrouwelijke en mannelijke studenten, profiteren studenten wier familie of hun families in Istanbul wonen van de educatieve hulp. De steun wordt gegeven aan studenten die hun universitaire opleiding aan een openbare school voortzetten of met een beurs voor 100% studeren aan een privéschool.

HOE KAN JE AANVRAGEN?

Vorig jaar werden aanvragen voor educatieve hulp van IMM ingediend via internet en werden documenten persoonlijk afgeleverd. Vanwege het pandemieproces dit jaar zullen beide aanvragen via internet worden gedaan en zullen documenten online worden afgeleverd. Universiteitsstudenten bezoeken gencuniversiteli.ibb.istanbul, vullen het formulier in, bereiden de gevraagde documenten voor en dienen ze opnieuw in op hetzelfde adres.

Toepassingsvoorwaarden zijn; Als staatsburger van de Republiek Turkije, de student of zijn / haar familie die in Istanbul woont; In het geval van het overlijden van de ouders, het familielid dat in Istanbul woont, een geassocieerde of niet-gegradueerde student is, zijn opleiding voortzet binnen de normale onderwijsperiode, een student is aan een staatsuniversiteit of een 100% beursstudent is aan een stichting / privéuniversiteit, tussen- en seniorjaarstudenten het eindejaarsrendement moet minimaal 53 van de 4 of 2,00 van de XNUMX zijn, financiële ondersteuning nodig hebben in termen van inkomen.

WELKE DOCUMENTEN WORDEN GELEVERD?

De documenten die nodig zijn voor IMM-onderwijshulp zijn als volgt;

  • Transcriptie met het certificaat van de student en de cijferstatus.
  • Fotokopie van identiteitskaart.
  • Strafregister / document waaruit blijkt dat er geen disciplinaire sanctie is.
  • Documenten waaruit de financiële situatie van het gezin blijkt (inkomensattest, salarisadministratie etc.)
  • Documenten waaruit blijkt dat broers en zussen studeren, indien van toepassing (alleen actieve broers en zussen worden in aanmerking genomen. Broers en zussen die de inschrijving blokkeren of studeren aan de faculteit voor open onderwijs worden niet als studenten beschouwd.)
  • Fotokopie van het invaliditeitsrapport, indien aanwezig, van hem of zijn gezinsleden.
  • Verklaring van woonplaats voor de student en zijn gezin.
  • Document met de bankrekeninggegevens van de student.

Het hele proces wordt uitgevoerd in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens (KVKK).

WIE KAN GEEN SOLLICITEREN?

Studenten die studeren aan de Open Onderwijs Faculteit, degenen die onderwijs volgen aan de Open Onderwijs Faculteit, degenen die ouder zijn dan 25, degenen die ouder zijn dan XNUMX, die gestraft worden voor een schandelijke daad tijdens hun studie, degenen die zijn veroordeeld voor een schandelijke reden, afgestudeerden en doctoraatsstudenten kunnen niet solliciteren.

De resultaten van onderwijshulp aan universiteitsstudenten worden in november bekend gemaakt.babbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen