85 procent van het Hatay-kabelbaanproject voltooid

85 procent van het Hatay-kabelbaanproject voltooid
85 procent van het Hatay-kabelbaanproject voltooid

Hatay Metropolitan Municipality werkt hard om de rijkdommen en waarden die Hatay van verleden naar heden overdraagt ​​over te dragen aan toekomstige generaties en om de erkenning van de stad te vergroten door de diensten te verlenen die het verdient.


De Metropolitan Municipality, die zijn werkzaamheden zonder onderbreking voortzette in het Teleferik-project, dat naar Hatay werd gebracht om van Hatay een merkstad te maken en bij te dragen aan het toerisme, versnelde de werkzaamheden van staalproductie, vloeren, lift, aluminium ramen en deuren van het gebied waar het onderstation van de kabelbaan van glas zal worden voorzien.

Het HBB Department of Science, dat de laatste restauratiewerkzaamheden uitvoerde, kondigde aan dat 85% van het kabelbaanproject was voltooid.



babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen