Ministerie van Financiën en Financiën gaat 53 gecontracteerd personeel werven

Ministerie van Financiën en Financiën gaat 53 gecontracteerd personeel werven
Ministerie van Financiën en Financiën gaat 53 gecontracteerd personeel werven

Aankondiging van toelatingsexamen voor de tewerkstelling van 53 personeelsleden (4 / B) onder het ministerie van Financiën en Financiën van de Republiek Turkije


In overeenstemming met onderdeel (c) van de eerste alinea van artikel 06 van de "Beginselen betreffende de tewerkstelling van gecontracteerd personeel", die in werking is getreden met het kabinetsdecreet van 06/1978/7 en genummerd 15754/2, de centrale organisatie van ons ministerie, in overeenstemming met artikel 657 van de ambtenarenwet nr. 4 Gecontracteerd personeel zal worden tewerkgesteld in het aantal en de functie die in de onderstaande tabel zijn vermeld, door het afleggen van een toelatingsexamen voor tewerkstelling in overeenstemming met paragraaf (B).

Het toelatingsexamen wordt afgenomen in Ankara. De datum van het toelatingsexamen, de kandidaten die in aanmerking komen voor het toelatingsexamen en hun toelatingsexamen worden bekendgemaakt op de website van het Ministerie van Financiën en Financiën (www.hmb.gov.tr). Kandidaten worden niet afzonderlijk op de hoogte gebracht.

Aanvragen voor het toelatingsexamen worden elektronisch ingediend op de website van het Ministerie van Financiën en Financiën (www.hmb.gov.tr) van 5 oktober 2020 tot het einde van de werkuren (16 uur) op 2020 oktober 17.

Voor details van advertentie KLIK HIERbabbelen

Instagram

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen