Subsidie ​​van 5 miljoen dollar voor slimme oplossingen voor verkeer in Istanbul

Subsidie ​​van 5 miljoen dollar voor slimme oplossingen voor verkeer in Istanbul
Subsidie ​​van 5 miljoen dollar voor slimme oplossingen voor verkeer in Istanbul

IMM is een nieuwe samenwerking aangegaan om het OV-routenetwerk efficiënt te maken, de gemiddelde reistijd en verkeersopstoppingen te verminderen om het verkeer in Istanbul te ontlasten. IBB, US Trade and Development Agency (USTDA between) softwarebedrijf SAS met Turkije, "Istanbul Transport and Traffic Center of Excellence Project" te gebruiken in de ondertekende subsidieovereenkomsten van ongeveer $ 5 miljoen.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), United States Trade and Development Agency (tussen USTDA) met het softwarebedrijf SAS Turkey, "Istanbul Transport and Traffic Center of Excellence Project" voor gebruik in de 5 miljoen 117 duizend 887 dollar werd een subsidieovereenkomst ondertekend. De "Software License Grant Support Signature Ceremony" werd gehouden met deelname van IMM-president Ekrem İmamoğlu en de Amerikaanse ambassadeur in Ankara David Satterfield als "fysiek" en andere ambtenaren als "virtueel". Voorafgaand aan de ondertekeningsceremonie had İmamoğlu een ontmoeting met ambassadeur Satterfield en zijn delegatie in zijn kantoor in Saraçhane. Na het korte gesprek verhuisden de partijen naar de hal waar de virtuele bijeenkomst zou plaatsvinden.

"ISTANBUL IS EEN BELANGRIJKE MECHENISCHE STEEN IN SLIMME URBANISATIE"

Ambassadeur Satterfield nam het woord na de toespraken van de virtuele deelnemers en uitte zijn tevredenheid over hun samenwerking met IMM. In de woorden van president İmamoğlu: "Allereerst bevindt dit project zich in de USTDA, ik wil mijn vrienden van de SAS Turkije en de Metropolitan Municipality van Istanbul bedanken", en begon. Zeggende: "Ik vind het erg waardevol en zinvol om de samenwerking tussen economische kringen voort te zetten in deze kritieke tijd van de pandemische periode", zei İmamoğlu.

“Ik volg de activiteiten op het gebied van data, kunstmatige intelligentie en geavanceerde analytische oplossingen op de voet, die onmisbare onderdelen zijn van de nieuwe technologiewereld. Ik vind dat de overheid, lokale overheden en de private sector samen moeten werken om de snelle technologie in de wereld bij te houden. Zozeer zelfs dat er een veranderende en zich ontwikkelende transformatie is en we ons zo snel mogelijk aan deze transformatie moeten aanpassen. Istanbul is een belangrijke mijlpaal in de reis van slimme verstedelijking, een pijler van deze transformatie in de wereld. Als een van de drukke metropolen van vandaag, blijft Istanbul zijn doel om een ​​slimme stad met technologie te zijn. Op deze manier is de samenwerking tussen USTDA, IMM en SAS Turkije zeer waardevol. Istanbul is altijd al een favoriete stad geweest vanwege zijn geopolitieke ligging en zijn historisch erfgoed. Deze situatie bracht echter problemen met zich mee. De snel groeiende bevolking en problemen zoals ongeplande verstedelijking hebben een ernstig verkeersprobleem aan het licht gebracht. "

"PANDEMISCHE PATIËNT" NA HANDTEKENING

İmamoğlu zei dat het verkeersprobleem op de eerste plaats naar voren kwam in de onderzoeken die ze uitvoerden: “Daarom is het 'Istanbul Transportation and Traffic Center of Excellence Project' veel belangrijker geworden. Met dit project willen we de gemiddelde reistijd en verkeersopstoppingen verminderen. Dankzij het project zullen we onmiddellijke interventies kunnen uitvoeren die verkeerslichten nodig hebben. Burgers die het openbaar vervoer gebruiken, hebben tijdens piekuren toegang tot de handigste vervoersoplossingen. Bij deze gelegenheid wil ik mijn dank uitspreken aan al diegenen die hebben bijgedragen aan de realisatie van het Istanbul Transport and Traffic Center of Excellence Project en aan dit proces hebben bijgedragen. Ik wens dat het project gunstig is voor de inwoners van Istanbul ”. Na de toespraken ondertekenden burgemeester İmamoğlu en ambassadeur Satterfield de subsidieovereenkomst voor het project dat "slimme oplossingen" zal bieden aan het verkeer in Istanbul. İmamoğlu en Satterfield schudden elkaar de hand in een "pandemische stijl" na de ondertekening.

USTDA: opgericht in 1992 om de economische ontwikkeling en de zakelijke belangen van de VS in ontwikkelingslanden en middeninkomenslanden te bevorderen. Het budget voor 2019 van USTDA, een onafhankelijke openbare instelling, bedraagt ​​79 miljard dollar.

SAS Turkije: opgericht in 1976 in North Carolina en is een multinationaal analysebedrijf voor softwareontwikkeling. Het is de grootste onafhankelijke leverancier in de markt voor bedrijfsanalysesoftware en business intelligence.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen