Betaling van 1,7 miljard lira aan de Osmangazi-brug

Betaling van 1,7 miljard lira aan de Osmangazi-brug
Betaling van 1,7 miljard lira aan de Osmangazi-brug
knop voor het delen van afdrukken
Het aantal passagiersoversteekplaatsen op de Osmangazibrug in de eerste helft van het jaar bleef onder de staatsgarantie. Daarom zal een staatsbetaling van 1 miljard 750 miljoen lira worden gedaan aan Otoyol Yatırım A.Ş., die de brug exploiteert. In maart ontvangt het bedrijf zijn tweede garantiebetaling.

Er wordt een lening van 10.5 miljard dollar opgenomen voor garanties

De door de staat verstrekte garantie voor de leningen van de particuliere sector voor bruggen en snelwegen bedroeg 17 miljard 200 miljoen 54 duizend dollar. Er werd vernomen dat de AKP-regering van plan is om in de komende zeven jaar 10 miljard 500 miljoen dollar van de Wereldbank op te nemen.


Ten slotte werd een betalingsgarantie van 4 miljard 435 miljoen dollar gegeven voor de lening die werd aangegaan voor de financiering van de Noordelijke Marmara-snelweg Kurtköy-Akyazı en Kınalı-Odayeri secties. De lening die is aangegaan voor de snelweg Ankara-Niğde, die afgelopen vrijdag werd geopend door president Recep Tayyip Erdoğan, heeft ook een betalingsgarantie van 1 miljard 310 miljoen 749 duizend 341 dollar.

Door de staat gegarandeerde projecten

Andere projecten die de staat gegarandeerd betaalt, zijn als volgt:

  • Euraziatunnel $ 960 miljard uitgeleend voor
  • Noordelijke Marmara snelweg 2 miljard 318 miljoen dollar voor de lening die is aangegaan voor de Odayeri-Paşaköy-sectie (inclusief Yavuz Sultan Selim-brug)
  • Gebze-Orhangazi-Izmir 4 miljard 956 miljoen 312 duizend 328 dollar voor de lening die is aangegaan voor de (İzmit Bay Crossing) Highway
  • Snelweg Canakkale-Malkara (Inclusief 1915 Çanakkale Bridge) 2 miljard 799 miljoen 993 duizend dollar voor de opgenomen lening.


babbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen