Vossloh verkoopt 30 MEUR railbevestigingen aan China

guiyang hogesnelheidstrein kaart
guiyang hogesnelheidstrein kaart

Vossloh, producent van Duitse railbevestigingsmaterialen, heeft de goedkeuring gekregen van het systeem voor de hogesnelheidslijn in China. Het systeem, ontworpen volgens de snelheid van 350 km / u, wordt gebruikt in de hogesnelheidstreinlijn tussen Guiyang en Nanning. Na ondertekening van het contract ter waarde van 30 miljoen EUR, zal Vossloh de eerste levering doen in 2022.

Zeer hoge snelheidstrein Guiyang en Nanning


De hogesnelheidslijn van Guiyang en Nanning bestaat in totaal uit 512 km. Deze lijn, waarvan 482 km is gereconstrueerd, wordt in 2023 geopend. De reistijd wordt verlaagd van 350 uur naar 10 en een half uur door treinen met een snelheid van 2 km / u.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen