Omzet in Anadolu Isuzu in 6 maanden gedaald

de verkoop in anadolu isuzu daalde in de maandelijkse periode
de verkoop in anadolu isuzu daalde in de maandelijkse periode

De netto-omzet van Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. daalde in de periode januari-juni 2020 in vergelijking met dezelfde periode van het voorgaande jaar.


In de verklaring aan het Public Disclosure Platform (KAP) werd het volgende vermeld: “In de periode januari-juni 2020 daalde de netto-omzet met 25 procent in vergelijking met dezelfde periode van het voorgaande jaar en werd gerealiseerd op 421,4 miljoen TL. Deze daling was het gevolg van de effecten van Covid-19 en de inkrimping van het exportvolume met 61 procent. De binnenlandse netto-omzet, die met 35 procent steeg in vergelijking met dezelfde periode van het voorgaande jaar, meer dan de groei op de markt voor bedrijfsvoertuigen, compenseerde echter gedeeltelijk de inkrimping van de export. In de periode januari - juni 2020 was het totale aantal verkopen van de automarkt 262 procent hoger dan het voorgaande jaar met 30 duizend eenheden. In deze periode is de markt voor lichte bedrijfswagens met 30 procent gestegen ten opzichte van dezelfde periode van vorig jaar. In de markt voor zware bedrijfsvoertuigen groeide het vrachtwagensegment met 39 procent, het midibus-segment met 26 procent en de busmarkt met 30 procent.

Hibya News Agencybabbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen