Er zijn 200 duizend op de weg in de algemene werkplaats van Turkije

Er is duizenden werk op het punt van Turkije aan de overkant
Er is duizenden werk op het punt van Turkije aan de overkant

Adil Karaismailoğlu, minister van Transport en Infrastructuur, zei: “We hebben al onze voorzorgsmaatregelen genomen tijdens het pandemieproces, we hebben onze bouwplaatsen opnieuw ontworpen, we hebben geen van onze bouwplaatsen gesloten. Al onze bouwplaatsen zijn actief, onze economie staat sterk. Wij werken met hart en ziel. Er zijn studies in Turkije met duizend 200 punten aan de overkant. Ik tel de zee-, lucht- en spoorwegen niet mee. Als je ze ook meetelt, zou het vierduizend, vijfduizend zijn. " zei.

De behoeften en eisen van de burger zijn erg belangrijk voor ons


Adil Karaismailoğlu, minister van Transport en Infrastructuur, bezocht het district Hisarcık nadat hij het district Gediz had verlaten in het kader van het Kütahya-programma. Minister Karaismailoğlu, die verklaarde dat de behoeften en eisen van de burgers voor hen zeer waardevol zijn, bezocht burgemeester Fatih Çalışkan in zijn kantoor en ontving een briefing over de problemen van het district. Minister Karaismailoğlu, die met de burgers op het Cumhuriyet-plein zat en met hen praatte, verklaarde dat ze altijd achter de burgemeester Fatih Çalışkan zullen staan ​​en zei: “We zullen ons werk voortzetten in overeenstemming met uw eisen. We zullen altijd bij je zijn. Uw behoeften en eisen zijn zeer waardevol en kostbaar voor ons. Twijfel er niet aan dat we er alles aan zullen doen om ze zo snel mogelijk te vervullen. We zullen ons werk beginnen als we terugkeren naar Ankara. Ik hoop dat we samen zullen zijn op de mooiste dagen. We staan ​​altijd achter onze burgemeester. Je blijft hem steunen ”, zei hij.

Na zijn bezoek aan Hisarcık werd minister Karaismailoğlu, die naar het district Emet ging, gevraagd om de lopende verbindingswegen te versnellen en de ringweg over te steken. Minister Karaismailoğlu, Emet Chamber of Merchants, Carriers Cooperative, Tradesmen Bail Cooperative na het bezoek aan de gemeente. Hij had een ontmoeting met de voorzitters van de Kamer van Landbouw en de Emetliler Solidarity and Development Association en hield een korte vergadering. Minister Karaismailoğlu heeft persoonlijk de lopende werken en de gevraagde punten in de wijk onderzocht.

Onze economie staat hoog

Minister Karaismailoğlu, die het provinciale voorzitterschap van de AK-partij Kütahya bezocht, zei dat er in elke uithoek van het land studies werden uitgevoerd.

Karaismailoğlu zei: "Al onze bouwplaatsen zijn actief en onze economie staat overeind" en zei: "Tijdens het pandemieproces hebben we al onze voorzorgsmaatregelen genomen, onze bouwplaatsen opnieuw ontworpen, we hebben geen van onze bouwplaatsen gesloten en we werken met hart en ziel. Er zijn studies in Turkije met duizend 200 punten aan de overkant. Ik tel de zee-, lucht- en spoorwegen niet mee. Als je ze ook meetelt, is dat vierduizend, vijfduizend. Dit zijn allemaal bewijzen van de kracht en omvang van ons land, en dat er niets is dat we niet kunnen doen onder leiding van onze president. Al onze bouwplaatsen zijn actief. Onze economie staat sterk. "

Karaismailoğlu, die verklaarde dat ze grote werken verrichten in termen van geld en techniek, vervolgde als volgt: “Jaren geleden deden externe aannemers deze projecten door de onze uit te besteden. Die tijden zijn nu voorbij. Terwijl onze aannemers geweldig werk leveren op het gebied van engineering, doen ze ook geweldige dingen in de wereld. Daarom doen onze bouw-, transport-, bouw- en communicatie-industrie dingen over de hele wereld. Niet alleen in ons land, maar over de hele wereld. De Çanakkale-brug is een bedrijf van 2 en een half miljard euro. Deze plek is volledig gebouwd door Turkse ingenieurs. Deze plek wordt ook vanuit het buitenland gefinancierd. "

Karaismailoğlu benadrukte dat het doel van de studies is om de kwaliteit van leven van de burgers te verbeteren.

Karaismailoğlu verklaarde dat ze in alle werken zeer succesvol zullen zijn en voltooide zijn woorden als volgt: “We zullen deze een voor een afronden en de harten van onze burgers binnendringen. We zullen ons land, dat het beste verdient, naar zijn doelstellingen voor 2023 brengen. Hopelijk wordt ons land na 2023, onder leiding van onze president, de leider in zijn regio en behoort het tot de meest ontwikkelde landen ter wereld. Niemand hoeft zich zorgen te maken. "

Hayme bezocht het graf van Ana

Minister Adil Karaismailoğlu bezocht het graf van "Hayme Ana", bekend als de "moeder van de staat", de grootmoeder van Osman Gazi, de stichter van het Ottomaanse rijk, en moeder van Ertuğrul Gazi, in het district Domaniç van Kütahya, waar hij naartoe ging als onderdeel van zijn programma.

Karaismailoğlu deed ook waarnemingen in de stad Tavşanlı.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen