Twee locomotieven uit Peru van American Dachser Company

daschser usa
Foto: Daschser America

Het Amerikaanse logistieke bedrijf Dachser stuurde twee locomotieven naar Lima, Peru. De locomotieven die vanuit de haven van Houston zijn gestuurd, wegen 180 ton. De verzonden locomotieven worden over de weg vanuit Callao Port naar Lima gestuurd.


Dachser, dat in veel landen actief is, is actief in Peru en is een van de toonaangevende bedrijven in het goederenvervoer per spoor.

'De levering van deze twee locomotieven toont de logistieke vrachtcapaciteiten van Dachser in Peru', zei Rey. 'We zijn vereerd om de ontwikkeling van de spoorinfrastructuur in het land te ondersteunen en kijken ernaar uit om met onze Peruaanse partners samen te werken voor toekomstige projecten terwijl deze groei doorzet.'

Over Dachser

Dachser is het logistieke bedrijf dat in 1930 is opgericht door Thomas Dachser in Kempten, Duitsland. Dachser vertegenwoordigt Air & Sea Logistics en Food Logistics op het gebied van European Logistics. Daarnaast biedt het opslag- en andere transportdiensten op logistiek gebied.

  • Omzet: 5,57 miljard EUR (2018)
  • Hoofdkantoor: Kempten, Duitsland
  • CEO: Bernhard Simon (1 januari 2005–)
  • Oprichter: Thomas Dachser
  • Opgericht: 1930


babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen