TOGG Factory Employee Recruitment-aanvraag! TOGG Aanvraagformulier voor personeelswerving voor binnenlandse autofabriek

togg sollicitatieformulier voor personeelswerving voor autofabriek togg sollicitatieformulier voor personeelswerving voor autofabriek
togg sollicitatieformulier voor personeelswerving voor autofabriek togg sollicitatieformulier voor personeelswerving voor autofabriek

Na de baanbrekende ceremonie van de binnenlandse autofabriek van TOGG begint het rekruteringsproces. Degenen die bij TOGG willen werken, hebben in een verklaring van TOGG verklaard dat de aanvraag is geaccepteerd onder het kopje "Algemene aanvraag". Hoe solliciteren naar een TOGG-fabrieksjob? Wat zijn de voorwaarden van de TOGG 4000-wervingsaanvraag?


In de verklaring die TOGG op de sollicitatiepagina heeft gepubliceerd, stond dat degenen met de volgende functies moeten solliciteren:

“Bij TOGG wilden we het enige bedrijf in Europa zijn dat niet-traditionele elektrische auto's produceerde toen het in 2022 zijn eerste auto lanceerde, dat de auto transformeerde tot een smart device van de nieuwe generatie, een pionier op het gebied van elektrische auto's, waarbij nieuwe technologieën werden gecombineerd met mobiliteit.

Dit ambitieuze en uitdagende doel brengt een andere werkcultuur met zich mee. Bij TOGG nemen we verantwoordelijkheid, produceren we samen, vinden we oplossingen en nemen we snel en effectief samen beslissingen. In plaats van onze werkgebieden te beperken, creëren we kansen om onze vaardigheden te verbeteren.

We hechten geen belang aan titels en comfortgebieden, we voeden ons met de rijkdom die door de verschillen is gecreëerd. Met onze globale visie bieden we de mogelijkheid om samen te werken met veel stakeholders van verschillende culturen en ervaringen.

Word lid van het TOGG-team van Domestic Cars

Bij TOGG leggen we de nadruk op het potentieel van individuen om de toekomst te sturen, evenals op hun eerdere succes en technische competenties. Ons team bestaat uit enthousiaste en ondernemende individuen met constant enthousiasme voor leren, emotioneel stabiel, hoog intellectueel vermogen, succesvol in interpersoonlijke interactie.

Er is een zeer sterke betekenislink tussen onze levensdoelen en het werk dat we bij TOGG doen, en daarom omarmen we ons werk met passie. De kracht en overtuiging van argumenten in plaats van de hiërarchie is belangrijk voor ons bij het vormgeven van beslissingen. We verwachten dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt en nieuwe ideeën ontwikkelt; dit is hoe we ons succes evalueren.

Als u over deze functies beschikt en u wilt hetzelfde doel bereiken zonder samen moe te worden, wachten we op u!

TOGG Automobile Factory toepassingsvoorwaarden

In de aankondiging van personeelswerving gepubliceerd door TOGG op haar officiële website, werden de sollicitatievoorwaarden als volgt vermeld:

  • Industriële, mechanische of aanverwante ingenieursdiploma en / of masterdiploma van een gerenommeerde universiteit
  • Bachelordiploma of gelijkwaardige ervaring in Business, Human Resources of aanverwant vakgebied
  • Ervaring voor R & D-, productie-, supply chain- of inkooprollen in de auto-industrie
  • Sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden
  • Sterke zelfmotivatie, vermogen om nieuwe ideeën te introduceren, deze met het team te delen en samen verder te ontwikkelen
  • Interdisciplinaire processen in interdisciplinaire teams kunnen begrijpen en ontwikkelen
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden in het Engels
  • Mogelijkheid om in het buitenland en met een wereldwijd team te werken

Solliciteren op vacatures van TOGG KLIK HIERbabbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen