TCDD WhatsApp-lijn 0507 321 82

TCDD-communicatielijn
TCDD-communicatielijn

TCDD-communicatielijn 444 8 233: U kunt TCDD bellen om informatie te krijgen over treintijden, treinkaartjes en ticketveranderingen. U kunt het TCDD-telefoonnummer over de treinen bellen en u kunt op elk moment veel transacties uitvoeren met de vertegenwoordiger van de klantenservice van TCDD.

TREINKAARTJES CONTACTLIJN


TCDD Vervoerslijn voor treintickets: 444 8 233 (444 TCDD) TCDD's dochteronderneming TCDD Taşımacılık A.Ş. Het werd opgericht na de liberalisering van de spoorwegenwet en werd opgericht om passagiers- en goederentreinen op TCDD-lijnen te exploiteren. Sinds haar oprichting heeft het hard gewerkt om het aandeel van spoorwegen in passagiers- en vrachtvervoer te vergroten. De hogesnelheidstreinen van Istanbul, Eskişehir, Ankara en Konya nemen met de dag van dag tot dag toe met nieuwe sets.

treinticket telefoonnummer tcdd contact
treinticket telefoonnummer tcdd contact

TCDD KLANTENSERVICE TELEFOONNUMMER

TCDD Transportation, waarmee het aantal passagiers elke dag in conventionele lijnen toeneemt, krijgt ook een intense interesse van reizigers in regionale treinen. Adana-Mersin, Izmir-Denizli, Izmir-Odemis, Karabuk-Zonguldak-lijnen zijn de meest voorkomende passagiersvervoerslijnen. TCDD telefoonnummer +444 8 233 U kunt alle informatie over treinen van deze lijn krijgen.

Met de oprichting van de nieuw opgerichte Logistics Centres, Organized Industrial Zones, Connection Lines en het Baku-Tbilisi-Kars Railway Project, levert het bedrijf grote inspanningen om ervoor te zorgen dat ons land zijn verdiende positie in het railvervoer verdient.

TCDD CONTACT TELEFOON U kunt de hogesnelheidstreinen leren op de website van TCDD Taşımacılık A.Ş., evenals de vertrektijden van de hoofdtreinen en regionale treinen vanaf de stations en stations. TCDD Telefoonnummer 444 8 233 u kunt alle informatie over de treinen van deze lijn krijgen.

TCDD WhatsApp-hotline

Gemaakt door TCDD 0507 321 82 33 (ook Whatsapp) De berichten die naar de WhatsApp-lijn worden gestuurd, worden onmiddellijk beantwoord en er zijn onmiddellijke antwoorden op de klachten en suggesties van het publiek bij de instelling.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen