TCDD Tasimacilik gecontracteerd assistent-machinist examenresultaat

tcdd transport contract assistent monteur examenresultaat
tcdd transport contract assistent monteur examenresultaat

Het hoofdkantoor van TCDD Transport Inc. valt onder Wetsbesluit nr. 399 van de positie van contractmachinist (assistent-ingenieur) van de Staatsspoorwegen Transport Joint Stock Company van de Republiek Turkije aan het Directoraat-Generaal van Werkgelegenheid heeft de examenresultaten van een gecontracteerd assistent-ingenieur vrijgegeven.


Voor het resultaat van het schriftelijke examen dat op 08.08.2020 is afgenomen op het directoraat Spoorwegopleidingen en Examencentrum van Ankara door het directoraat-generaal van de TCDD-faciliteit voor de aanwerving van "assistent-machinisten" die zullen worden ingezet bij het directoraat-generaal van TCDD Taşımacılık A.Ş. KLIK HIERbabbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen