Simulatietraining voor transportmodellering op micro- en macroschaal

simulatietraining voor transportmodellering op micro- en macroschaal
simulatietraining voor transportmodellering op micro- en macroschaal

"Op micro- en macroschaal Transportmodellering Simulatietraining" wordt uitgevoerd onder coördinatie van de afdeling Human Resources en Training van de Metropolitan Municipality van Mersin en de afdeling Transport. De training, ondersteund door het Çukurova Development Agency, duurt 12 dagen tussen 21 en 8 augustus. Dankzij de software die in de training zal worden uitgelegd, kunnen foutmarges worden bepaald in projecten met betrekking tot transport in Mersin en zullen projecten worden geïmplementeerd die zowel meer permanent als efficiëntie in middelen zullen creëren.

Software voor stadsvervoer wordt in de training uitgelegd


In totaal nemen 12 mensen deel aan de trainingen die worden gegeven door stadsplanner Hilal Saat en burgerlijk / transportingenieur Halil Şentürk. In totaal nemen XNUMX mensen deel aan de trainingen die worden gegeven door City Planner Hilal Saat en Civil / Transportation Engineer Halil Şentürk. VISUM-, VISSIM- en VISTRO-trainingen worden gegeven aan het team, dat betrokken is bij macro- en microprojecten van de stad.

Dankzij de software kunnen projectfouten vooraf worden opgespoord

VISUM-software heeft een impact op de transportstrategie en -modellering. Met deze training observeren de deelnemers het netwerk en de vraagmodellering van de software, analyse van de verkeersstroom, planning van openbaarvervoersdiensten, ontwikkeling van transportstrategieën en -oplossingen.

VISSIM, een verkeerssimulatiesoftware op microschaal, betreft alle weggebruikers, zoals particulier autoverkeer, logistieke diensten, openbaar vervoer, voetgangers en fietsers. VISTRO, dat punten behandelt zoals het bepalen van het serviceniveau van kruispunten, optimalisatie van de signaaltijd, analyse van verkeersimpact, is software die in staat is om meerdere scenario's te beheren en uitgebreide rapporten te genereren. Deelnemers zullen de foutenmarge in transportprojecten in de stad aanzienlijk kunnen verkleinen met de training die ze zullen krijgen in het kader van drie software.

"Dankzij de training voorkomen we de fouten die kunnen optreden in de projecten die we gaan doen."

Ersan Topçuoğlu, hoofd van de Metropolitan Municipality Transportation Department, sprak over de details van de training en zei:

“Onze vrienden die werken bij ons Directoraat Transportplanning onder onze Transportafdeling, vragen de relevante openbare instellingen naar de projecten die elk jaar door de Çukurova Development Agency worden aanvaard. Nadat de Çukurova Development Agency het project had geaccepteerd dat we over Macro en Micro Planning Software stuurden en verklaarde dat het deze trainingskosten zou dekken en onze gewaardeerde leraren hierheen stuurde, begonnen we aan de 8-daagse training. Het doel van onze training is een softwareprogramma waarin de defecte delen van onze projecten die we plannen en willen doen in transport, aan ons kunnen worden voorgelegd met gegevens voordat ze tot leven komen. In deze richting zullen we, met de training die onze vrienden in het directoraat Transportplanning moeten krijgen, mogelijke fouten kunnen voorkomen in de projecten die we zullen maken vóór de bouw van het project. Allereerst zullen we onze middelen correct gebruiken. Dankzij deze training zullen we ondeugdelijke investeringen voorkomen. "babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen