President Imamoglu heeft feest gehad met IETT-medewerkers

president imamoglu had feest met iett-personeel
president imamoglu had feest met iett-personeel

Een bezoek aan İETT Edirnekapı Garage op de 2e dag van Eid al-Adha, burgemeester van Istanbul, Ekrem Imamoglu, feestte met IETT-managers en -medewerkers.


Ekrem İmamoğlu, de burgemeester van de Metropolitan Municipality (IMM); Hij feestte met IETT-medewerkers in Edirnekapı. Republikeinse Volkspartij (CHP) Parlementair plaatsvervangend spreker Engin Altay woonde ook het feestelijke evenement bij dat werd gehouden in de Edirnekapı Garage van IETT.

Altay sprak na General Manager Alper Bilgili, die namens IETT de openingstoespraak hield: “Ik wens je alle dagen, weken, maanden en jaren in een gezonder, vrediger, gelukkiger, welvarender samen met je kinderen, natie en dierbare families. Ik hoop ook dat deze feestdag goedheid zal brengen voor de hele mensheid en voor de islamitische wereld. '

İMAMOĞLU: "IMM'S DAG, GEEN REIS"

İmamoğlu, die na Altay de microfoon nam, benadrukte dat instellingen als IETT, die een geschiedenis van 150 jaar heeft, respect verdienen. Terwijl hij benadrukte dat niet alleen de werknemers, maar ook hun families hun vakantie vieren, zei İmamoğlu: “Ik wens hen 'fijne feestdagen'. IMM en gemeenten hebben zo'n kenmerk: er is geen feest, geen publiek. Altijd alert, op alarm en in een werkproces. We doen zo'n taak. Deze opoffering van deze taak, dit beroep, elke persoon die bij dit bedrijf betrokken is, is waardevol. Ik denk dat de mensen in Istanbul hiervan op de hoogte zijn. Ik weet dat ze een heel, heel speciale liefde en respect voor je hebben. Soms zijn er tekortkomingen, fouten. Dit is en zal in het hele bedrijf bestaan. Onze instellingen hebben met het pandemieproces een geheel andere verantwoordelijkheid. Misschien zijn de meest concrete momenten van de maatregelen die zij in dit proces nemen en zullen nemen, verborgen in de momenten dat u uw plicht doet. Hier hebben we zowel het maximale begrip van onze samenleving als de maximale aandacht en toewijding van al onze medewerkers nodig. ”

KILIÇDAROĞLU: "JE HEEFT EEN PRESIDENT VAN EEN EERLIJKE, MORALE GEMEENTE"

Op dit punt van de toespraak belde CHP-leider Kemal Kılıçdaroğlu İmamoğlu. İmamoğlu bracht Kılıçdaroğlu via zijn mobiele telefoon naar de werknemers. Kılıçdaroğlu riep de medewerkers met de volgende woorden:
'Ik heb altijd al mijn vrienden, werknemers, degenen die zweet hebben afgeworpen en degenen die' s avonds halal brood bij hen thuis brengen, gerespecteerd en zal dat ook blijven doen. Je hebt een hele schone, eerlijke en morele burgemeester in Istanbul en je werkt met hem samen. Ik feliciteer zowel de heer Mayor als zijn dierbare vrienden van harte. Ik stuur ze allemaal oprechte groeten, liefde en respect. ”

İMAMOĞLU: "DRAAG DE BEGINSELEN VAN UW ORGANISATIE"

İmamoğlu vervolgde zijn toespraak na de boodschap van Kılıçdaroğlu en zei: 'We zijn in mijn Offerfeest. Ik wens dat al onze gebeden worden geaccepteerd. Ik heb een reis naar het land gemaakt. Voor het eerst in 30 jaar had ik een Offerfeest in mijn dorp; het was erg waardevol. Ik bracht groeten uit de prachtige hoek van ons land, uit Trabzon. Turkije heeft ook slots op elk van uw verschillende plaatsen, er zijn mensen. Ik stuur hen ook groeten. Vrede is belangrijk, vrede is belangrijk, solidariteit is belangrijk, liefde is belangrijk, respect is belangrijk; Ik geef hier veel om. Je bent als het front van de samenleving. Je werkt in het veld. Lachend gezicht, alsjeblieft niet in je gezicht missen. Je gezicht moet altijd glimlachen. Moge je het moreel vinden dat je ziet. Deze houding en dit gedrag van jou is hetzelfde bij onze werknemers van meer dan 80 duizend en wanneer we het houdinggedrag naar Istanbul verspreiden, denk dan dat het moreel van Istanbul hoog zal zijn. Dit zijn heel belangrijke emoties. Ik hou van jullie allemaal. Door uw recht, uw wet te beschermen en ervoor te zorgen dat u de waarde van uw arbeid krijgt, hoop ik dat; Door een proces te beheren met een volledige, minimale fout, bereiken we samen een historische dienstperiode in Istanbul. Ik zeg overal één ding: voel dat je bij je instelling hoort. Serveer uw instelling. Draag de principes van uw instelling. Deze plek moet worden omgevormd tot een kanaal waar institutionele verbondenheid het hoogst is. Mensen zijn tijdelijk. Andere gevoelens komen en gaan, maar instellingen zijn essentieel. Ik dank u nogmaals voor uw bijdrage aan 16 miljoen mensen. '

De feestceremonie eindigde nadat president İmamoğlu een foto had laten maken met de mensen die voor de doorgewinterde bussen uit de IETT-geschiedenis naar de Edirnekapı Garage werden gebracht.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen