Emre Lake Environment en Phrygian Civilization Garden Project geïntroduceerd bij de pers

per opdracht werd een milieu- en frig beschaving tuinproject geïntroduceerd
per opdracht werd een milieu- en frig beschaving tuinproject geïntroduceerd

Gökmen Çiçek, de gouverneur van Afyonkarahisar, vertelde de leden van de pers over het "Emre Lake Environment and Phrygian Civilization Garden" -project, dat zal worden gehouden in de historische Phrygian-vallei in het district İhsaniye. Er werd voorzien in kredieten voor de realisatie van het project op een oppervlakte van 35 duizend vierkante meter. De aanbesteding vindt begin augustus plaats.


Gouverneur Gökmen Çiçek, die probeerde de geschiedenis en het toeristisch potentieel van Afyonkarahisar te ontdekken en het werk op dit gebied om te zetten in visieprojecten, deelde met het publiek dat Emre Lake Environment en Phrygian Civilization Garden Project een van de meest waardevolle toeristische projecten van onze provincie is.

Word een van de belangrijkste toeristische bestemmingen die Turkije zal brengen

Emre Lake en Circle of Turkey's belangrijkste toerisme we zijn van plan om een ​​van de bestemmingen te worden, zei gouverneur Gökmen Flowers: "Afyonkarahısar onze parlementsleden Ali Özkaya en Ibrahim Yurdunusev, de burgemeester Mehmet Zeybek, jij BSM-president Burhanettin Shepherd, provinciaal ander speciaal bestuur en de stad allemaal samen met dynamische inzet om een ​​van de belangrijkste toeristische bestemmingen van Turkije te worden. Dit bereiken we in samenwerking met de publieke, private sector en niet-gouvernementele organisaties van de stad.

Binnen het project dat in de regio moet worden gemaakt

Ons Emre Lake-omgeving- en frig-beschaving-tuinproject zal worden geïmplementeerd in het koelkastvallei-bekken op een oppervlakte van 35 duizend m2 en bestaat uit wandelgebieden, uitkijkterrassen, landtuin, restaurant, sportgebieden en vele sociale activiteiten waar 13 duizend m2 groen kan worden gehouden.

Een van de belangrijkste bestemmingen op het gebied van toerisme is Ayazini en het Emre-meer

We richtten ons op de promotie van Ayazini en het Emre-meer als startpunt voor natuur- en toerismestudies met betrekking tot de Phrygian-vallei. Hiervoor hadden we contacten in Ankara met het oog op het verkrijgen van een uitkering. Allereerst wil ik onze voormalige minister van Bosbouw en Waterzaken, Veysel Eroğlu, afgevaardigden Ali Özkaya en İbrahim Yurdunuseven, burgemeester Mehmet Zeybek en IGM-president Burhanettin Çoban bedanken voor hun steun. Onze minister van Milieu en Verstedelijking heeft een hulpmiddel toegewezen voor het toeristisch meerproject van Emre Lake en Ayazini Village. Samen met onze eigen fondsen die we genereren, zullen we een van de belangrijkste toeristische bestemmingen van Turkije worden. We gaan werken op een oppervlakte van 35 duizend vierkante meter. We zullen een toeristische bestemming maken die Afyonkarahisar waardig is, met uitzicht op ons meer, dat verweven is met de geschiedenis en past bij de Phrygian-vallei. We zullen de regio ten dienste van onze mensen aanbieden. We zullen een plek creëren waar onze toeristen toegang hebben tot veel sociale activiteiten en tegelijkertijd het gevoel van geschiedenis en natuur kunnen voelen.

Toeristen die naar onze stad komen, willen deze regio niet missen

Gouverneur Gökmen Çiçek zei over de andere fase van het project: “Ayazini is een zeer waardevolle plaats voor ons. De vergoeding voor deze regio is klaar. We willen dat alle toeristen die naar deze regio komen naar het Emre-meer en de Ayazini-regio komen. Ik hoop dat de toeristen die naar onze stad komen altijd in deze regio zullen zijn. ”

We zullen van de regio het centrum van toerisme maken

Volgens de verklaringen van gouverneur Gökmen Çiçek hebben de afgevaardigden Ali Özkaya en İbrahim Yurdunuseven hun mening geuit. Allereerst sprak plaatsvervangend İbrahim Yurdunuseven. Yurdunuseven: “Hier is waarde. We moeten met deze waarde komen. In deze regio zijn de afgelopen 5 jaar serieuze studies uitgevoerd. Hopelijk maken we van de regio het middelpunt van het toerisme door de handen ineen te slaan. ”

Samen maken we Afyon beter

Afgevaardigde Ali Özkaya, die later het woord nam, zei: „Naarmate de waarde van de regio toeneemt, zal het inkomen van de mensen in de regio toenemen. In eenheid en solidariteit zullen we het historische erfgoed en de culturele waarden van deze regio onthullen. Ik wil iedereen bedanken die heeft bijgedragen. Hij zei dat we Afyon samen naar een beter punt zullen brengen.

Emre Lake is een wonder van de natuur

Ten slotte sprak Veysel Eroğlu, voormalig minister van Bosbouw en Waterzaken, die telefonisch aan het promotieprogramma was verbonden. In zijn toespraak zei Eroğlu: “We zijn begonnen met natuurlijk toerisme in Afyonkarahisar en we hebben op dit gebied gewerkt. Afyonkarahisar en zijn districten waren als dorpen. Maar nu heeft het een belangrijke stap op alle gebieden van het toerisme gemaakt en waarde gewonnen. De natuur en natuurlijke schoonheden kwamen naar boven. Lake Emre is een natuurwonder. We moeten van deze regio een aantrekkingspunt maken. Ik hoop dat we deze regio's samen mooier zullen maken. ”

Naast de gouverneur Gökmen Çiçek, plaatsvervangers Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, plaatsvervangend gouverneur Dr. Mehmet Boztepe, Ihsaniye districtsgouverneur Semih Doğanoğlu, burgemeester Tunay Türkmen, burgemeesters en leden van de provinciale algemene vergadering en persleden waren aanwezig.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen