Bij Metro Istanbul Capital 500

Bij Metro Istanbul Capital
Bij Metro Istanbul Capital

Metro Istanbul, uitgevoerd door het maandelijkse zakenmagazine Capital, Turkije is gerangschikt als de grootste 500 particuliere bedrijven "Capital 500" nam deel aan het onderzoek. Maandelijks uitgevoerd door het economische tijdschrift Capital Turkije wordt gerangschikt als de 500 grootste particuliere bedrijven "Capital 500" van de 23e editie van het onderzoek dat dit jaar werd gepubliceerd. Metro Istanbul, een van de dochterondernemingen van Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), staat op de 414-plaats in de lijst, die de meest prestigieuze bedrijven uit de particuliere sector van het land omvat.

In de top 10 in de transportcategorie ...


1.032.810.485 pond omzet, totale activa 694.508.889 pond, 400.000.000 miljoen pond eigen vermogen en aantal werknemers tegen 2.693, de grootste stad van Istanbul Metro-spoorwegexploitanten in Turkije, die plaatsvonden in de 10e transportcategorie in de lijst. Het bedrijf vervoerde een dag voor de uitbraak van het coronavirus meer dan 2 miljoen passagiers.

"We zullen naar hogere rangen stijgen met nieuwe investeringen ..."

Metro Istanbul General Manager Ozgur Soy, het bedrijf dat de vaststelling van de grootste 500 bedrijven van Turkije uitte tevreden te zijn over de Fortune 500 die beide op de Capital 500-lijst staan, "IMM rail substantiële investeringen tegen 2020 en 2021 maakten het systeem 4 nieuwe lijn meer we zullen activeren. Dankzij deze doorbraken willen we de komende jaren hoger scoren ”.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen