Metro Istanbul legde de lat hoger op het gebied van totale kwaliteit en efficiëntie

metro istanbul heeft de totale kwaliteit en efficiëntie verhoogd
metro istanbul heeft de totale kwaliteit en efficiëntie verhoogd

Metro Istanbul, een van de aangesloten bedrijven van Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), gaat over op het EFQM-managementmodel, dat tot doel heeft duurzaam succes te behalen voor bedrijven die zijn ontwikkeld door de European Foundation for Quality Management. De grootste stadsspoorwegmaatschappijen van Turkije, IMM-dochterondernemingen van Metro Istanbul, duurzaam succes en de European Foundation for Quality Management om superieure prestatiedoelstellingen te behalen (European Foundation for Quality Management - EFQM), hebben het aangekondigde managementmodel in 1991, ontwikkeld door.

Bedrijfsefficiëntie zal toenemen ...


Het EFQM-model, dat wereldwijd wordt erkend en een managementkader creëert, ondersteunt alle organisaties die streven naar een duurzame toekomst bij het managen van veranderingen en het verbeteren van hun prestaties. Om de efficiëntie van het bedrijf te vergroten, duurzame waarde te creëren voor interne en externe belanghebbenden en superieure prestatieresultaten te behalen, heeft Metro Istanbul dit model als richtlijn gekozen en is aan het werk gegaan.

De deelname van alle medewerkers is belangrijk ...

Het bedrijf zette de eerste stap door eendaagse EFQM Model Basistrainingen te ontvangen voor de projectteamleden die binnen deze scope werden bepaald. Tijdens de openingstoespraak voorafgaand aan de training benadrukte Özgür Soy, algemeen directeur van Metro Istanbul, het belang van de deelname van alle medewerkers aan deze werkzaamheden die worden uitgevoerd om veranderingen te beheren, processen te standaardiseren en te verbeteren.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen