Manisa Old Garage Open Auto Market heropent in overeenstemming met de maatregelen

Manisa Old Garage Open Auto Market
Manisa Old Garage Open Auto Market

MANULAŞ A.Ş., een dochteronderneming van Manisa Metropolitan Municipality. Manisa Old Garage Open Auto Market, die werd beheerd door het bedrijf en in december vorig jaar werd geopend, stopte zijn activiteiten in maart in het kader van coronavirusmaatregelen. Er wordt gesteld dat de automarkt op zondag 9 augustus weer gaat bedienen in overeenstemming met de sociale afstands- en hygiënevoorschriften.


De Old Garage Open Auto Market, waarvan de activiteiten in maart werden opgeschort in het kader van de coronavirusmaatregelen, wordt op zondag 9 augustus hervat. MANULAŞ A.Ş., een dochteronderneming van Manisa Metropolitan Municipality. In de verklaring van de automarkt werd gesteld dat de automarkt maximaal zal voldoen aan de hygiëne-, sociale afstands- en maskerregels. Er werd gesteld dat de Old Garage Open Auto Market van 08.00-17.00 uur in bedrijf zou zijn, maar er werd gesteld dat de maatregelen voor desinfectie en maskers op het hoogste niveau zullen worden gehouden en dat er regelmatig controles zullen worden uitgevoerd.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen