Binnenlandse en nationale locomotieven begonnen te werken in KARDEMİR

Binnenlandse en nationale locomotieven begonnen te werken in KARDEMİR
Binnenlandse en nationale locomotieven begonnen te werken in KARDEMİR

Karabük ijzer- en staalfabrieken (KARDEMİR), Turkije Locomotive and Engine Industry Inc. (TÜLOMSAŞ) begonnen locomotieven te gebruiken die waren geproduceerd met huishoudelijke faciliteiten.


Ons bedrijf, dat tot doel heeft de binnenlandse en nationale productie te verhogen, voldoet aan zijn behoeften in deze richting door gebruik te maken van binnenlandse en nationale faciliteiten. Turkije locomotief- en motorindustrie Inc. (TÜLOMSAŞ), de locomotieven die met lokale middelen werden geproduceerd en naar onze fabriek werden gebracht, werden in gebruik genomen.

Onze locomotieven organiseerden een parade bij de ceremonie waaraan onze voorzitter van de raad van bestuur, Mustafa Yolbulan en onze bestuursleden, onze algemeen directeur Necdet Utkanlar en ons senior management deelnamen. Het offer werd afgeslacht met de wens gunstig te zijn voor onze locomotieven met dieselelektrische functie die was toegewezen aan ons directoraat Transport.

Voorzitter van de Raad van Bestuur Yolbulan verklaarde dat ze dag en nacht werken om de buitenlandse afhankelijkheid van ons bedrijf en ons land te verminderen, en zei dat ze het volste vertrouwen hebben in de productie- en engineeringcapaciteiten van ons land en dat ze hopen dat deze overname een voorbeeld zal zijn voor alle sectoren.

Bovendien hebben we vandaag onze nieuwe investering geopend, een bovengrondse hoogspanningslijn. De lijn met een lengte van 950 meter en een draagvermogen van 1500 Ampère zorgt voor de transmissie tussen onze schakelinstallatie en onze meltshop.babbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen