15 duizend passagiers trokken op het Ordu Boztepe-kabelbaanfeest

leger boztepe kabelbaan vervoerde duizend passagiers op feest
leger boztepe kabelbaan vervoerde duizend passagiers op feest

De kabelbaanlijn die vroeger naar Boztepe ging, die 530 meter hoog is, in Ordu trok veel aandacht tijdens het Offerfeest.


Tienduizenden lokale en buitenlandse toeristen, die Ordu in vogelvlucht wilden bekijken, stroomden naar Boztepe, een van de belangrijkste toeristische plaatsen van de stad. Burgers die liever met de kabelbaan naar Boztepe gingen, stonden voor het station in de rij.

Serveert 15 duizend mensen

De kabelbaan, die in 10 minuten toegang geeft tot Boztepe, vergezeld van een uniek uitzicht, bedient 15 duizend mensen, vooral burgers en binnenlandse en buitenlandse toeristen, die op vakantie kwamen voor Eid al-Adha.

"ER IS ZEER STAART, MAAR WAARDE VOOR HET LANDSCHAP"

Burgers wachten opgewonden op het station, waar lange wachtrijen worden gevormd: 'Het leger is mooi, het is nog beter om Ordu van bovenaf te bekijken. We wachten op de lijn om met de kabelbaan naar Boztepe te gaan. Er zijn veel wachtrijen, maar het is de moeite waard om naar Boztepe te gaan en Ordu te bekijken. Het is een stad en plaats die bezocht moet worden. Leerling van Boztepe Ordu ”.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen