Knorr-Bremse neemt London Piccadilly Underground Vehicle Door Supply Business over

metro van Londen
metro van Londen

Knorr-Bremse tekende een contract met Siemens Mobility voor de levering van voertuigdeuren voor 94 treinen voor de London Underground. Het contract bestaat uit 2024 poortbestuurders en 94 poortuitgangen voor Siemens Inspiro-metro's met 3.760 negen wagons, die vanaf 7144 in dienst zullen worden genomen op de London Piccadilly Line in het Verenigd Koninkrijk.


IFE, een dochteronderneming van Knorr-Bremse, heeft zijn grootste contract in zijn geschiedenis binnengehaald. Vanaf medio 2021 zal het deursystemen leveren voor de Piccadilly-lijn in Londen. In totaal levert IFE 3,760 deursystemen. Het contract omvat ook opties voor 2030 deursystemen voor nog eens 216 treinen op andere metrolijnen tegen 9000.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen