Karaismailoğlu woonde de baanbrekende ceremonie van de Saray Kırklareli Road bij

karaismailoglu paleis sluit zich aan bij de kirklareli weg legplaats
Foto: Ministerie van Verkeer en Infrastructuur

Minister van Verkeer en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu nam deel aan de baanbrekende ceremonie van Saray-Kırklareli Road. Minister Karaismailoğlu zei dat ze nieuwe projecten produceren die aan de toenemende behoeften van Kırklareli zullen voldoen, en dat ze grote projecten zullen blijven ondernemen, vooral in Kırklareli, waar de op landbouw gebaseerde industrie zich snel ontwikkelt. Minister Karaismailoğlu benadrukte dat ze tot nu toe ongeveer 2 miljard 337 miljoen lira hebben geïnvesteerd in de transport- en communicatie-infrastructuur van Kırklareli en verklaarde dat ze trots zullen zijn op het bereiken van de doelen die zijn gesteld voor het 100-jarig bestaan ​​van de Republiek, en zei: “Onze transport- en infrastructuurprojecten maken overal ter wereld geluid. Er is geen kracht op dit pad dat we hebben uitgezet met de liefde voor service die ons van onze weg kan houden. ” hij sprak.

Het doel is om een ​​van de grootste steun te geven aan ons land, dat op weg is om een ​​onwankelbare economische macht in de wereld te worden.


Minister van Verkeer en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu nam deel aan de baanbrekende ceremonie van Saray-Kırklareli Road. Minister Karaismailoğlu zei dat het een genoegen was om samen te komen ter gelegenheid van de baanbrekende ceremonie op de laatste dag van de Eid al-Adha: “Ik feliciteer de gezegende Eid al-Adha van al onze burgers en groet u allen met respect en liefde. Als Ministerie van Verkeer en Infrastructuur leveren we diensten aan elk punt van ons land in overeenstemming met onze ontwikkelingsdoelen voor 2023 en voeren we hervormingen door op het gebied van transport en infrastructuur. Ons doel is om elke hoek van ons land met de wereld te verbinden en bij te dragen aan de ontwikkeling ervan. Dus, om een ​​van de grootste steun te geven aan ons land, dat op weg is om een ​​onwankelbare economische macht in de wereld en in onze regio te worden. Onze Kırklareli, zoals elke hoek van ons prachtige thuisland, beweegt zich richting dit grote doel, groeit en wordt rijker. Onze grootste wens is om met uw steun en liefdadigheidsgebeden nog veel meer banen te vervullen en in de toekomst een breder, rijker en sterker land aan onze kinderen over te laten. Laat ze trots zijn op ons en wat we doen, neem een ​​voorbeeld en hopelijk hebben ze de macht om grotere dingen te doen. ''

"We blijven nieuwe projecten produceren voor de toenemende behoeften van Kırklareli terwijl we groeien"

Minister Karaismailoğlu verklaarde dat de behoeften van Kırklareli toenamen terwijl ze groeiden en dat ze zich ervan bewust waren als het ministerie, dat ze nieuwe projecten voor Kırklareli hebben geproduceerd, afhankelijk van het groeipercentage en de toenemende verkeersdichtheid.

Minister Karaismailoğlu merkte op dat Kırklareli, het verborgen paradijs van Thracië, met zijn oude geschiedenis, culturele textuur en unieke natuurlijke schoonheden, een centrum is waar de landbouwindustrie zich snel ontwikkelt: “Vandaag kwamen we naar onze Kırklareli met twee feestelijke evangeliën. Op dit moment leggen we de fundering van de Saray-Kırklareli Road en openen we vervolgens de 11 kilometer Edirne-Kırklareli Road als een gedeelde weg. ”

Saray-Kırklareli Road moet in het eerste kwartaal van 2022 worden voltooid

Minister Karaismailoğlu ging als volgt verder: “De totale lengte van de Saray-Kırklareli Road, waarop we zullen baseren, verbindt Kırklareli met Tekirdağ, een andere landbouw- en industriestad, via het paleis, is 71,1 km. Met de 11 km lange Kırklareli City Pass-bovenbouwverbetering wordt het 27,5 km lange deel inclusief Çakilli, Vize en Pınarhisar Ring Roads voltooid in een gesplitste weg, terwijl het resterende 43,6 km lange gedeelte wordt voltooid in een enkele wegstandaard. We zijn van plan om de 185 kilometer lange Pınarhisar-ringweg met 4 7,5 meter lange bruggen in 2021 te voltooien. We streven ernaar het hele project in het eerste kwartaal van 2022 af te ronden.

Op deze lijn wordt dus een veiliger en comfortabeler transport toegewezen en wordt de transporttijd verkort van 78 minuten naar 45 minuten. Het verkeer van zware voertuigen zal zich ontspannen tussen de districten Saray, Vize en Pınarhisar Saray-Kırklareli Yolu; Het zorgt ook voor vervoer van het noordwesten van Kırklareli naar de luchthaven van Istanbul.

Met de voltooiing van het project zal jaarlijks in totaal 78 miljoen TL worden bespaard, waarvan 20 miljoen TL per jaar en 98 miljoen TL per jaar uit brandstofverbruik. We zullen de bijdrage van onze nieuwe weg op milieugebied zien, terwijl de CO8-uitstoot 823 XNUMX ton bedraagt. "

Een investering van 2 miljard 337 miljoen lira in de transport- en communicatie-infrastructuur van Kırklareli

Hij gaf ook de volgende informatie over de investeringen die met minister Karaismailoğlu zijn gedaan: '' Onze Kırklareli is voor ons zeer kostbaar, zoals in elke uithoek van het land. In de afgelopen 18 jaar hebben we geweldige projecten gerealiseerd die het lot van onze Kırklareli zullen veranderen. Terugkijkend hebben we ongeveer 2 miljard 337 miljoen lira geïnvesteerd in de transport- en communicatie-infrastructuur van Kırklareli. Kırklareli; We maken op een gedeelde manier verbinding met Edirne, Tekirdağ en İstanbul. In 2003 hebben we de lengte van de gedeelde weg vergroot van 77 kilometer naar 224 kilometer. We hebben ook zeer belangrijke investeringen gedaan voor de spoorweginfrastructuur van Kırklareli. HalkalıGrenslijn, Halkalı-Çerkezköy-60 kilometer tussen de wegen, Istanbul- Demirköprü, Pehlivanköy- Kapıkule Line Pehlivanköy- Border, Demirköprü- Seyitler- Çerkezköy We hebben de spoorlijn vernieuwd tussen 218 kilometer en 140 kilometer tussen Velimeşe en grenzen. ”

Kirklareli, Halkalı-Kapıkule Hogesnelheidstreinproject zal een belangrijk centrum worden op de Zijderoute-route.

In zijn toespraak is de lengte van 62 kilometer, waarvan 229 kilometer door Kırklareli gaat, HalkalıKaraismailoğlu benadrukte dat ze Kırklareli met het Kapikule High Speed ​​Train Project tot een van de belangrijke centra van de Zijderoute zullen maken: “In het kader van dit project zullen we Babaeski, Lüleburgaz en Büyükkarışleyen stations in Kırklareli vestigen. Met de voltooiing van het project; de bestaande lijncapaciteit zal 4 keer toenemen. Halkalı- Reistijd passagier tussen Kapikule (Edirne) van 4 uur tot 1 uur 20 minuten; dragende tijd zal afnemen van 6 uur 30 minuten tot 2 uur 20 minuten. '' hij zei.

Transport- en infrastructuurverplaatsingen maken wereldwijd geluid

Minister Karaismailoğlu, die de toegangsinfrastructuur bij het openen van de wegen van Kırklareli niet vergat, zei dat de lengte van de glasvezelkabelinfrastructuur, die in 2003 750 kilometer bedroeg, is toegenomen tot 3 kilometer. Minister Karaismailoğlu benadrukte dat hun transport- en infrastructuurbewegingen een wereldwijde impact hebben en zei: “Deze sterke transport- en infrastructuurbeweging heeft twee zeer belangrijke doelen. Ten eerste om van ons land een van de belangrijkste logistieke corridors van de wereldhandel in de noord-zuid- en oost-westlijn te maken. Deze internationale positie weerspiegelt het leven van ons en toekomstige generaties als een grote economische rijkdom. Ten tweede zijn de wegen, bruggen, spoorwegen, luchthavens en sociaaleconomische projecten technische projecten. Elk punt in ons land waar we veilige wegen van wereldklasse kunnen nemen, is het oog van investeerders, er worden werkgelegenheid voor onze burgers gecreëerd en de inkomsten uit toerisme stijgen. Aan de andere kant ontwikkelen het sociaal-culturele leven, scholen en universiteiten zich altijd samen in ons land. Elk nieuw transport- en infrastructuurproject levert zichtbare bijdragen aan de levenskwaliteit van onze jeugd in de regio waar het zich bevindt. Het biedt hen gelijke kansen om een ​​betere toekomst te hebben. Hopelijk zal elke stap die we nemen in onze Kırklareli en onze voltooide projecten de kansen vergroten op het gebied van industrie, toerisme, handel, werkgelegenheid en sociaal leven. ”

"Er is geen kracht die ons van de weg kan houden op deze weg die we met liefde voor service hebben ingezet"

Minister Karaismailoğlu, die verklaarde dat ze de resultaten van de werkzaamheden voor de ontwikkeling en ontwikkeling van Kırklareli samen zullen zien en dat ze trots zullen zijn op het bereiken van de doelen die zijn gesteld voor de 100e verjaardag van de Republiek, voltooide zijn woorden als volgt:

'' Ik wil mijn Kırklareli-onderdanen, ingenieurs, technici en broers en zussen die persoonlijk aan het project hebben gewerkt, bedanken. We zullen blijven werken in eenheid en solidariteit, altijd hand in hand. Er is geen kracht op deze weg die we hebben uitgezet met de liefde voor service die ons van onze weg zou kunnen houden. De enige beloning die we verwachten is dat u en toekomstige generaties trots zijn op ons land en ons werk. Het Palace-Kırklareli Road-project dat we de basis hebben gelegd voor onze Kırklareli. ”babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen