Ongeveer 3,5 miljard Liras investeerde in de communicatie-infrastructuur in het eerste kwartaal

in het eerste kwartaal is ongeveer miljard lira geïnvesteerd in de communicatie-infrastructuur
in het eerste kwartaal is ongeveer miljard lira geïnvesteerd in de communicatie-infrastructuur
Minister van Verkeer en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu het eerste kwartaal vanaf 2020 met betrekking tot de informatie- en communicatietechnologieautoriteit (ICTA) van de elektronische-communicatiesector, opgesteld door de 'Turkey Electronic Communications Sector Year 2020 assessment' gevonden voor het First Quarterly Market Data Report. Ministers Karaismailoğlu van mobiele abonnees in Turkije, opmerkend dat 81,8 miljoen sterk zijn, is 98,4 procent van de mobiele penetratiegraad in het eerste kwartaal van 2020, met een gemiddelde maandelijkse mobiele gebruikstijd van 488 minuten die Turkije behoort tot de Europese landen, zoals in het voorgaande jaar Hij zei dat hij gerangschikt was.

Wij zijn de Europese winnaar in maandelijks mobiel gebruik

Ministers Karaismailoğlu, beoordeling, vaste, mobiele en draadloze breedbandnetwerken met hoge capaciteit en glasvezelinfrastructuur ontwikkeld voor de verspreiding van diensten 10,2% verhoging tot 400 duizend kilometer om dat aantal mobiele abonnees van 81.8 miljoen te bereiken, vergeleken met de maandelijkse gemiddelde mobiele gebruikstijd van 488 minuten tussen Turkije en Europa Hij zei dat hij de eerste is onder de landen.

We zullen een van de eerste landen zijn die overstappen op 5G

4,5g'y laatste van de eerste landen ter wereld, met de belofte 5 g Karaismailoğlu Turkije te zijn, 'de conditio sine qua non van 5g glasvezelinfrastructuur. Daarom blijven we ons land weven met glasvezelnetwerken. ”
Minister Karaismailoğlu verklaarde dat het aantal 4.5G-abonnees was gestegen tot 75 miljoen 372 duizend en wees erop dat het aantal mobiele breedbandabonnees dat internetdiensten ontving van mobiele computers en mobiele telefoons met 3G- en 4.5G-diensten meer bedroeg dan 62 miljoen 852 duizend.

Aantal transporten overschreden 3,6 miljoen

Karaismailoğlu verklaarde dat het aantal mobiele nummerportalen in het eerste kwartaal van 2020 met 5,6 procent is gestegen in vergelijking met het voorgaande kwartaal, en meer dan 3 miljoen 609 duizend bedroeg.
Minister Karaismailoğlu zei dat in het eerste kwartaal van 2020 het totale mobiele verkeersvolume 67,9 miljard minuten bedroeg.

Kovid-19 Verhoogde vraag naar informatietechnologie

Karaismailoğlu wees erop dat informatietechnologieën een onmisbaar onderdeel van het economische leven zijn geworden en merkte op dat de covid-19-uitbraak de vraag naar informatietechnologieën deed toenemen.
Minister Karaismailoğlu vervolgt: “In de betrokken periode nam de belangstelling voor onderwijs- en e-commercesites, vooral in de bank- en communicatiesector, toe. Hoewel deze situatie de behoefte aan informatie- en communicatietechnologieën deed toenemen, kregen landen met onvoldoende infrastructuur grote moeilijkheden. Turkije, de infrastructuur is op dit punt met succes getest. "

Het gebruik van breedbandinternet is in één jaar met 28 procent gestegen

Karaismailoğlu stelt dat het aantal internetabonnees met 3,6 procent is gestegen in vergelijking met dezelfde periode van het voorgaande jaar: “De grootste stijging was het aantal 'Fiber to Home'-abonnees met 27,4 procent. Dit werd gevolgd door abonnees van 'Kabelinternet' met een stijging van 18,7 procent. Het maandelijkse gemiddelde dataverbruik van vaste breedbandabonnees was 28 GB, een stijging van 138,6% in vergelijking met dezelfde periode van het voorgaande jaar. We kunnen ook zien hoe belangrijk het belang dat we hechten aan glasvezelinfrastructuur is. ”


babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen