Hygiënestudie in autowrakken uit Ankara Metropolitan

Hygiënestudie in OTA's van Ankara Metropolitan
Hygiënestudie in OTA's van Ankara Metropolitan

De Metropolitan Municipality van Ankara is met al haar eenheden alert geweest in het kader van de bestrijding van de coronavirus-epidemie. In overeenstemming met de circulaire van burgemeester Yavaş over de toename van het aantal gevallen in Başkent, startte het ministerie van Volksgezondheid een onderzoek naar desinfectie van privé-voertuigen voor openbaar vervoer (ELV) ten behoeve van de districten.


De Metropolitan Municipality van Ankara, die haar hygiënestudies in de hele stad heeft voortgezet sinds de dag dat de coronavirus-epidemie begon, is alert nadat de epidemie in de hoofdstad opnieuw is toegenomen.

Terwijl de hygiënemaatregelen werden verhoogd in overeenstemming met de circulaire van de burgemeester Mansur Yavaş van de Metropolitan Municipality, werden de desinfectiewerkzaamheden in voertuigen voor openbaar vervoer versneld.

INTENSIEVE DESINFECTIE WORDT OOK GEMAAKT IN ELFEN DIE GEBIEDEN DIENEN

Het ministerie van Volksgezondheid, dat de desinfectiewerkzaamheden van de bussen van EGO, de privé-bussen, minibussen en taxi's, met name de ANKARAY en de metro, versnelde, paste het desinfectieproces ook toe op de privé-voertuigen voor openbaar vervoer (ÖTA) die de districten bedienen in het BELPLAS Disinfection Coordination Center.

Door te verklaren dat de BELPLAS-teams 7/24 in het veld werken voor de volksgezondheid en dat ze hygiënische ondersteuning blijven bieden aan particuliere voertuigen voor openbaar vervoer, heeft Seyfettin Aslan, hoofd van de afdeling Gezondheidszaken, de volgende evaluaties uitgevoerd:

“We hebben in Ankara zeer intensieve maatregelen genomen sinds de eerste dag van de coronavirus-epidemie. Vanaf nu kunnen ELV's naar ons BELPLAS Desinfectiecentrum komen om hun voertuigen te desinfecteren. Meer dan 23 particuliere voertuigen voor openbaar vervoer uit 400 districten kunnen vanaf hier worden bediend. We willen dat onze mensen ons bij dit proces helpen. We doen ook ons ​​best. "

MET DANK AAN DE PRESIDENT YAVAŞ

Kurtuluş Kara, voorzitter van de Private Public Bus Cooperatives Union, bedankte de burgemeester van de stad Mansur Yavaş voor de hygiënische ondersteuning van de handelaars die naar het BELPLAS Disinfection Coordination Center in Çamlıca kwamen en hun voertuigen desinfecteerden, en zei:

“Terwijl de Metropolitan Municipality van Ankara sinds de eerste dag van de epidemie regelmatig onze voertuigen desinfecteert, stelt de algemene directie van EGO ons maskers ter beschikking die we kunnen gebruiken. Ik wil onze president Mansur Yavaş bedanken, die ons zijn steun sinds de eerste dag niet heeft onthouden. "

Bülent Özkahraman wees erop dat burgers veilig in hun auto stappen vanwege hygiënemaatregelen en zei: “Onze voertuigen zijn regelmatig gedesinfecteerd door de Metropolitan sinds de uitbraak begon. Op deze manier stappen onze burgers veilig en met een gerust hart in onze voertuigen. Erdal Çınar zei: “Onze voertuigen worden regelmatig gedesinfecteerd. Hij sprak zijn tevredenheid uit met de woorden van burgemeester Mansur Yavaş en zijn team van de Metropolitan Municipality van Ankara, die ons bij elke kwestie ondersteunden.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen