Versnelde inspanningen voor Uludağ om in 4 seizoenen bij te dragen aan het toerisme

Studies zijn in een stroomversnelling gekomen om bij te dragen aan het seizoensgebonden toerisme
Studies zijn in een stroomversnelling gekomen om bij te dragen aan het seizoensgebonden toerisme

Ondanks dat het een van de belangrijkste competentiecentra voor wintertoerisme is, is de fabriek niet vernieuwd vanwege de puinhoop, maar je kunt niet krijgen wat je verdient vanwege toeristische redenen zoals het onvermogen om nieuwe investeringen te doen Uludag, Uludag Area Management begon bij te dragen aan het toerisme 4 seizoenen van 12 maanden durende voorzitterschap is versneld.


Het voorstel om de machtsverwarring te beëindigen en de investeringen in Uludağ, een van de belangrijkste wereldberoemde waarden van Bursa, te versnellen, kwam van de minister van Cultuur en Toerisme, Mehmet Nuri Ersoy, en minister Ersoy gaf instructies voor de oprichting van een directoraat voor sitebeheer voor Uludağ, zoals in Cappadocië. Vervolgens zijn zowel het Ministerie van Cultuur en Toerisme als het Ministerie van Land- en Bosbouw gestart omdat het gebied binnen de nationale parkgrens bleef. Terwijl de voorbereidingen voor de afdeling Uludağ-sitebeheer worden afgerond, wordt verwacht dat het wetsontwerp in de nieuwe zittingsperiode in oktober aan het parlement zal worden voorgelegd en zal worden aangenomen. Ondertussen kwam er steun van de exploitanten van toeristische faciliteiten in Uludağ voor het werk van het sitebeheer. Toerismeprofessionals, die verklaarden dat veel problemen in Uludağ ter plaatse zullen worden opgelost zonder naar Ankara te gaan met het directoraat voor sitebeheer, bezochten de burgemeester van de gemeentelijke gemeente van Bursa Alinur Aktaş en legden de bijdragen van het sitebeheer aan Uludağ en Bursa uit. Bezoek, Southern Marmara Tourist Hoteliers Association (GÜMTOB) zijn President Printer, Turkey Travel Agencies Association (TÜRSAB) Zuid-Marmara-regio President Murat Saracoglu, hotels in Uludağ en Haluk Beceren bedrijfseigenaren, John Beceren, Mehmetcan printer, Cetin Ceylan, kabelbaan Inc. Voorzitter van de raad İlker Cumbul, plaatsvervangend regionaal directeur van Nationale Parken Nurbay Zeki Engin en nationaalparkmanager Yüksel Akdoğan waren ook aanwezig. Tijdens de bijeenkomst werden de bijdragen van het voorzitterschap van het sitebeheer in termen van ogen van zowel de investeerders als de bescherming van het nationale park besproken.

4 seizoenen toerisme

De burgemeester van Bursa Alinur Aktas, niet alleen in Uludag Bursa, heeft Turkije zelfs benadrukt dat dit een belangrijke waarde in de wereld is. Burgemeester Aktaş zei dat Uludağ een plaats is met vier seizoenen in zomer en winter met zijn skioord, kabelbaan, natuurgebieden en endemische soorten. “Tot op de dag van vandaag zijn er problemen die voortkomen uit natuurlijke procedures en autoriteitsconflicten. Er waren enkele problemen en we doen er alles aan om ze op te lossen. We hebben vandaag overleg gepleegd met de operators en de betrokken partijen in Uludağ over de werkzaamheden in verband met het Field Management Directorate, dat zal worden opgericht in overeenstemming met de aanbevelingen van ons ministerie. Bursa is een stad met veel bezienswaardigheden. Onze plaats op de UNESCO Werelderfgoedlijst, onze historische plaatsen, onze natuurlijke plaatsen. Maar Uludağ is een van de bekende kenmerken. Als we het allemaal samen met Turkije doen, zal deze waarde des te kostbaarder samenbrengen. Als Metropolitan Municipality zullen we nooit nalaten onze verantwoordelijkheid op dit gebied na te komen. "

Snelle oplossingen voor problemen

Gümtob-president Ersin Yazıcı zei namens de toeristenprofessionals die de bijeenkomst bijwoonden dat het velddirectie van groot belang is voor Uludağ. Yazıcı merkte op dat het voorzitterschap van het gebied belangrijk is om Uludağ te beschermen, producten te ontwikkelen en het naar betere plaatsen in het toerisme te brengen, zei Yazıcı: “Wij, als toerismeprofessionals, hoteliers en agenten, steunen het werk van dit directoraat. Onder leiding van onze gewaardeerde gouverneur en met de steun van onze grootstedelijke burgemeester Alinur Aktaş denken we dat het voorzitterschap van het gebied een grote bijdrage zal leveren aan Uludağ. Allereerst denken we dat het toerisme 12 maanden open zal zijn. Met de daar uit te voeren activiteiten, samen met de maatregelen ter bescherming van Uludağ, zullen de hotels niet alleen gedurende 3 maanden maar gedurende 12 maanden worden geëxploiteerd. Uludağ zal meer verschillende, mooiere en nieuwe investeerders aantrekken. Hier is het erg belangrijk om eerst de problemen uit Bursa op te lossen. Tegenwoordig moeten onze investeerders de hele tijd van en naar Ankara gaan. Maar samen met mensen die Uludağ goed kennen en kennen met de Field Directorate, zullen we veel sneller oplossingen voor problemen kunnen vinden. "babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen