Het Kefe-plateau werd het adres van degenen die in de hete zomer waren

het plateau wordt het adres van degenen die overweldigd raken in de hete zomermaanden
Foto: Denizli Metropolitan Municipality

Het Kefe-plateau, dat werd vernieuwd en gemoderniseerd door de gemeente Denizli, is het adres van degenen die overweldigd raken in de hete zomermaanden. Betoverd door zijn prachtige natuur en schone lucht, bedient het Kefe-plateau burgers uit het hele land met zijn tenten, caravangebieden en dagelijkse voorzieningen.


Kefe Plateau, gelegen binnen de grenzen van het district Serinhisar dat de gemeente Denizli ongeveer 2 jaar geleden heeft vernieuwd en in gebruik heeft genomen, is het adres van degenen die overweldigd raken, vooral in de hete zomermaanden. Kefe-plateau, dat een frequente bestemming is geworden voor burgers die de stress van het stadsleven willen wegnemen met zijn prachtige natuur en frisse lucht, is de thuisbasis van diegenen die willen verblijven in tenten en caravancampings, evenals dagelijkse voorzieningen. Kefe-plateau op een hoogte van 50 meter, ongeveer 1350 km van het centrum van Denizli, bedient een oppervlakte van 171 duizend vierkante meter. Het hoogland, met een kebab- en pita-lounge, markt, theetuin, sportgebied, speeltuinen, 24 uur per dag warm water, douche, nomadentent, kampeerplaats met 300 tenten en caravancamping, vooral voor degenen die in de zomer willen kamperen of een dag willen doorbrengen staat in het middelpunt van de belangstelling. Kefe Plateau verwelkomt zijn gasten die genezing zoeken met zijn schone lucht en wordt elke dag de gewilde plek van het hooglandtoerisme.

Nogmaals gaan gaat

De burgemeester van Denizli, burgemeester Osman Zolan, verklaarde dat het toeristisch aanbod van Denizli zeer breed is, waaronder plateaus. Opgemerkt dat Denizli plateaus heeft met prachtige natuurlijke schoonheden, verklaarde president Zolan dat de bar van plateautoerisme in de stad elk jaar stijgt. Burgemeester Zolan zei dat er allerlei mogelijkheden zijn op het Kefe-plateau, dat één keer per jaar wordt bezocht: “Er is een lang en kort verblijf op ons Kefe-plateau. We verwelkomen onze burgers die comfortabel en veilig onder de beste omstandigheden willen kamperen, rusten en tijd willen doorbrengen met hun dierbaren. Ik nodig al onze burgers die op 1350 meter hoogte willen uitwaaien en afkoelen uit naar onze hooglanden. ”

"Wie niet komt, zal veel spijt krijgen"

Burgers die op het Kefe-plateau woonden, bedankten burgemeester Osman Zolan voor hun kansen en deelden hun mening.

Mehmet Mert: In voorgaande jaren was deze plek oud. Als je nu goud op de grond laat vallen, zul je het vinden. Onze wegen zijn prachtig, onze markt is prachtig, onze bakkerij is prachtig, alles is heel mooi. Het zou erg spijtig zijn om over het Kefe-plateau te horen. Het is erg leuk om een ​​tent op te zetten. Prijzen zijn ook erg goedkoop. Ik heb met mijn 3 caravans een in Turkije gereisd. Als tentenkamp is de goedkoopste plaats het Kefe-plateau. Mijn inkomende vrienden, mijn man, mijn vriend zijn tevreden en zeggen dat ze weer zullen komen.

İhsan Bilgi: We gingen eerder naar het Kefe-plateau. Het is nu heel anders met het Kefe-plateau 3 jaar geleden. Er waren voorheen geen lichten, er waren geen wegen, toiletbadkamers waren in nood. Moge Allah tevreden zijn met onze president, hij heeft iedereen zulke goede diensten verleend, zodat iedereen kan komen kijken.

Serpil Peker: ik kwam uit Didim. Mijn vrouw vond deze plek vorig jaar op internet. We kwamen voor 2-3 dagen, we bleven 45 dagen. We hielden van de lucht en de natuur. Deze plek is perfect met alles, we zijn tevreden met de diensten. Dit is een plek die je gezien moet hebben. Ik raad iedereen aan om te komen kijken.

Hatice Kaya: Voorheen was deze plaats niet erg georganiseerd. Godzijdank hebben we nu alles. Alles is heel mooi, onze verlichting is erg mooi, het is dag en nacht. We willen onze president, Osman Zolan, bedanken voor het maken van deze plaatsen hier.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen