Ministerie van Cultuur en Toerisme zal 10 continue werknemers rekruteren

Ministerie van Cultuur en Toerisme krijgt vaste werknemers
Ministerie van Cultuur en Toerisme krijgt vaste werknemers

Van het Ministerie van Cultuur en Toerisme, Algemeen Directoraat van Stichtingen: Sivas Foundations Regionaal Directoraat Continuous Employment Recruitment Aankondiging is gepubliceerd


om in Sivas Foundations Regional Directorate en 657 van de Act 4 / D-substantie te werken, moet 4857 worden toegepast om werknemers naar openbare instellingen en organisaties te krijgen die binnen het toepassingsgebied van de verordening inzake beginselen en procedures van de Turkey Business Association (TEO) vallen in ons uit het regionale directoraat van de tafelverdeling. 10 "Continuous Worker" zal worden aangeworven.

Kandidaten die voldoen aan de advertentievereisten; Tot 10 augustus 2020 kan hij een aanvraag indienen door het Turkse identiteitsnummer en wachtwoord in te voeren via de link "Werkzoekende" op het internetadres esube.iskur.gov.tr. Daarnaast kunnen aanvragen worden gedaan via servicepunten en op de Alo 170-lijn. Aanvragen worden verlengd tot het einde van de eerste werkdag na de aanmelddeadline.

Voor details van advertentie KLIK HIERbabbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen