Snelweg als Boztepe, het hart van toerisme

het hart van het toerisme, de snelweg zoals Boztepe
het hart van het toerisme, de snelweg zoals Boztepe

Het vervoer naar Boztepe, het hart van het legertoerisme en een uitkijkterras voor lokale en buitenlandse toeristen, heeft een gezonde structuur met hoge normen bereikt. Ordu Metropolitan burgemeester Dr. Mehmet Hilmi Güler zei dat de lijnwerken voor een veilig transport zijn voltooid op de weg, die 7.2 kilometer heet asfalt heeft en 3 rijstroken heeft bereikt.


Naast de buurtwegen, blijft de Metropolitan Municipality van Ordu zich inspannen om de verbindingswegen die toegang bieden tot de toeristische centra van de stad om te vormen tot een comfortabele structuur. In deze context werd de finale bereikt op de weg, die begon met het leveren van hoogwaardig transport naar Boztepe op 530 hoogte en werd uitgebreid tot 3 rijstroken met de uitbreidingswerken. Burgemeester van de grootstedelijke gemeente Ordu Mehmet Hilmi Güler zei dat met de voltooide werken de toeristische attractie van Boztepe met de dag toeneemt.

7.2 KILOMETERROUTE AFGESLAGEN IN DE WEG ALS EEN SNELWEG

Burgemeester Güler gaf informatie over de werkzaamheden aan Boztepe Road en zei: `` In het kader van wegenwerken in Boztepe met een totale lengte van 7,2 km en een breedte van 11 meter, 40 duizend m3 uitgraving, 15 duizend meter vulling, 3 meter 22 steenmuurproductie, 500 m duiker en 3 m muur van gewapend beton werd vervaardigd. Tot eind 50 werden ook de werkzaamheden aan de resterende 120 km van de weg, waarvan 2018 km voorzien van heet asfalt, afgerond. "We gaan regenwater en wegverbreding doen in het 4,60 meter lange traject dat volgt en is momenteel heet asfalt."

INVESTERINGEN GEMAAKT DE AANTREKKELIJKHEID VAN BOZTEPE

Burgemeester Güler zei dat Boztepe een van de belangrijkste toeristische centra van de Zwarte Zee-regio is, “Boztepe is een plaats die elke dag lokale en buitenlandse toeristen trekt. We kunnen zeggen dat we een finale hebben gemaakt in de werken die we zijn begonnen om aan de toenemende behoefte te voldoen. De bouw van 11 villa-type hotels met 5 flats en 1 restaurant, gebouwd in het kader van het Four Seasons Touch the Clouds-project, zorgde ook voor een duidelijke aantrekkingskracht op de regio. We hebben schoonheid toegevoegd aan de schoonheid van de regio met de wandelpaden en landschapswerken die we binnen hetzelfde bereik hebben voltooid. Bovendien hebben we de landingsbaan die we beloofd hebben voor liefhebbers van paragliden in gebruik genomen, 'zei hij.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen