Gemakkelijke toegang tot Konya City Hospital

gemakkelijke toegang tot het stadsziekenhuis van konya
gemakkelijke toegang tot het stadsziekenhuis van konya

Konya Metropolitan Municipality begon met het overstappen van treinen naar burgers die naar Saman Pazarı Bus Movement Centre kwamen met trams en bussen om het vervoer naar het Konya City Hospital te vergemakkelijken, dat poliklinische diensten begon te verlenen.


Konya Metropolitan Municipality organiseert aansluitende bussen om het vervoer naar het Konya City Hospital te vergemakkelijken.

Nu Konya City Hospital poliklinische diensten begint te leveren, biedt Konya Metropolitan Municipality gemak in het openbaar vervoer zodat de burgers comfortabel van en naar het ziekenhuis kunnen gaan.

Met de nieuwe regeling kunnen burgers die met het openbaar vervoer naar Konya City Hospital willen gaan, het ziekenhuis bereiken met bus 45, die dagelijks 112 lijnvluchten heeft na aankomst in het Saman Pazarı Bus Action Center. Bovendien kunnen burgers die de Alaaddin-Courthouse-tramlijn gebruiken, het ziekenhuis ook bereiken met buslijn 112, die een transfer maakt van het Saman Pazarı-busbewegingscentrum na de landing op het tramstation Karşehir.

Passagiers kunnen binnen 100 minuten na het instappen in de tram en bus gebruik maken van de transferlijn.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen