Er werd tijdverlenging gegeven aan het Izmit Cable Car Project

er werd tijdverlenging gegeven aan het izmit kabelbaanproject
er werd tijdverlenging gegeven aan het izmit kabelbaanproject

Het kabelbaanproject van burgemeester Fatma Kaplan Hürriyet van Izmit, dat voor het eerst op de agenda werd gezet tijdens de vergadering van juli, werd opnieuw besproken op de agenda van het parlement in augustus.


Burgemeester van Izmit, Fatma Kaplan Hürriyet, verklaarde dat aan het einde van de raadsvergadering van juli verschillende haalbaarheidsrapporten waren opgesteld voor de bouw van het kabelbaanproject in Izmit en dat dit tijdens de raadsvergadering van volgende maand zou worden besproken.

Het kabelbaanproject, dat door burgemeester Fatma Kaplan Hürriyet op de agenda werd gezet tijdens de vergadering van juli van de gemeente Izmit, kreeg opnieuw een verlenging van de tijd tijdens de vergadering van 6 augustus. De Commissie voor Plan en Begroting en de Commissie voor Ontwikkeling hebben een rapport opgesteld over het kabelbaanproject in kwestie. Bij gebrek aan voldoende informatie over het rapport bleven de leden van de raad echter in september bij de parlementaire vergadering.

De kabelbaan die gepland is om in Izmit te worden aangelegd, wordt verondersteld tussen Bağçeşme Şehitlik en İzmit National Will Square of East Kışla Park te zijn.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen